«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ για το Ενιαίο Δίκτυο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Μας έγινε γνωστό ότι το λεγόμενο  « ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ» των συνταξιούχων  έστειλε επιστολή στην Υπουργό Εργασίας  & Κοινωνικών Ασφαλίσεων  κυρία Έφη Αχτσιόγλου, ζητώντας την κατάργηση  της οικονομικής  ενίσχυσης  στις Συνταξιουχικές  οργανώσεις .
Είναι γνωστό ότι τα χρήματα  αυτά  παρακρατούνται από τις αποδοχές  είτε των εργαζομένων  είτε των ίδιων των  συνταξιούχων  και χρησιμοποιούνται από τα σωματεία μας  για την κάλυψη  λειτουργικών  αναγκών  αλλά και λοιπών υποχρεώσεων...

Το Σωματείο μας δε γνωρίζει την παρουσία  του «Δικτύου»  στο νομό , αλλά και πανελλαδικά, στον καθημερινό μας αγώνα για τα δικαιώματα  των συνταξιούχων , για να μην περάσουν  τα νέα μέτρα που ισοπεδώνουν τη ζωή μας.
Η μέχρι τώρα στάση τους , αλλά  και  τελευταία  η αποστολή της παραπάνω επιστολής,  αποδεικνύουν  τη βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει το «Δίκτυο» . Να σπείρουν  συγχύσεις στους συνταξιούχους , να καλλιεργήσουν  εφησυχασμό  και  αυταπάτες , να διασπάσουν το συνταξιουχικό κίνημα στραγγαλίζοντάς το και οικονομικά .
Το Σωματείο μας  καλεί τους συνταξιούχους  του νομού  να μαζικοποιήσουν το Σωματείο τους  και να πρωτοστατήσουν στους αγώνες  του ταξικού κινήματος  για να μην περάσουν τα νέα μέτρα  και για την υπεράσπιση  της κοινωνικής ασφάλισης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ