«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου  Αγρινίου και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδος, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και απόπειρα εκβίασης.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών  για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι...
χθες πρωινές έως μεσημβρινές ώρες, στην Πάλαιρο, εισήλθαν από παράθυρο σε οικία 82χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (5000) ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο  αγνώστων δραστών για απάτη
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το πρωί, στην Πάτρα, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο προσέγγισαν ζευγάρι ηλικιωμένων στην οικία τους, όπου με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ τους απέσπασαν 3500 ευρώ, ώστε δήθεν να εξασφαλίσουν την προστασία της οικίας τους σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς, λόγω βλάβης στον ηλεκτρολογικό πίνακα. 

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
   
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 45χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που της διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία της.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
    
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα διέρρηξαν οικία 50χρονου ημεδαπού στο Αίγιο, όπου αφαίρεσαν δυο κυνηγετικά όπλα και κοσμήματα συνολικής αξίας (900) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 43χρονος, άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και δυο μηνών για υπόθεση ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.   

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (3-4-2017 έως 9-4-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 3-4-2017  και κατά τις ώρες 16:00 έως 24:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κράλλι – Ζησιμαιικα – Νεοχώρι – Χαραυγή – Τζάιλο – Σανταμέρι - Πόρτες.
•    Την Τρίτη 4-4-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κούτελη – Κέρτεζι – Καλλιφώνιο – Λαγοβούνι – Κάνδαλος – Πριόλιθος.      
•    Την Τετάρτη 5-4-2017 και κατά τις ώρες 16:00 έως 24:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό - Λακκώματα- Καλούσι. 
•    Την Πέμπτη 6-4-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καστέλι – Κάτω Δρυμός – Κλείτορας – Αροανία – Αγρίδι – Λεχούρι – Λιβάρτζι – Ψωφίδα.    
•    Την Παρασκευή 7-4-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμπελόκηποι – Βελλά – Όαση – Εξοχή - Περιθώρι – Σελιανά – Μοναστήρι – Αιγές.    
•    Το Σάββατο 8-4-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τράπεζα – Ανω Διακοπτό – Κερνίτσα – Μαμουσιά. 
•    Την Κυριακή 9-4-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Βλασία – Κάτω Βλασία – Μετόχι – Μάνεσι – Λάπατα – Νεοχώρι – Μεγάλος Ποντιάς – Μικρός Ποντιάς – Καρούσι.