«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 59χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι...
σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

   
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 44 και 48 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική  απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριάντα μηνών για κλοπή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.


***
Συνελήφθη 29χρονος στην Γαστούνη Ηλείας για διακεκριμένες κλοπές

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις σε καταστήματα και οικία


Συνελήφθη, χθες (17-4-2017) το βράδυ, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς μεικτής περιπολίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 29χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και απείθεια.

Για την ίδια υπόθεση έχουν  συλληφθεί ακόμα δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα κλοπής και απείθεια.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού χθες το βράδυ αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε οικία στην Γαστούνη, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί κι τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, οι οποίοι εντόπισαν τους τρεις δράστες και μετά από πεζή καταδίωξη τους συνέλαβαν.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε διαπράξει ακόμη δυο  κλοπές σε καταστήματα και μια σε οικία, τον Ιούλιο του 2016 και τον Μάιο του 2015, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.