«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ανάσχεση Οχημάτων στην Ιόνια Οδό

ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 10ο χλμ (ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ) ΕΩΣ ΤΟ 4ο χλμ (ΤΟΥΝΕΛ ΚΛΟΚΟΒΑΣ).

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, στο Μενίδι Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας ένας 37χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο και σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, μετέφερε με το αυτοκίνητο ακόμη δύο ομοεθνής του, άνδρες, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ένας 27χρονος ημεδαπός διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με (3,2) γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, προχθές το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 59χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (4.000) ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την καταβολή δεδουλευμένων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

***
Συνελήφθη 22χρονος Αλγερινός στην Πάτρα για ληστεία σε βάρος πεζού

Ο δράστης έπληξε με κατσαβίδι στον θώρακα έναν πεζό και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ


Συνελήφθη, προχθές (15-4-2017) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 22χρονος υπήκοος Αλγερίας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για τα αδικήματα της ληστείας και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, ο δράστης στις (11-4-2017), στην Πάτρα, πλησίασε έναν 32χρονο, υπήκοο Λιβύης, που κινούνταν πεζή και αφού τον έπληξε με ένα κατσαβίδι στον θώρακα του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.