«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 58χρονη ημεδαπή στη Ζαχάρω Ηλείας, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο

Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο πάνω από

2.500.000 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (23-3-2015), το πρωί, στη Ζαχάρω Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, μία 58χρονη ημεδαπή, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών της 58χρονης, ανέρχεται...
στο χρηματικό ποσό των 2.582.803,07 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». 
***

Μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση για την 25η Μαρτίου



Στο εσωτερικό της ιστορικής πραγματικότητας ζουν και αναπτύσσονται συμβολισμοί μοναδικής εθνικής αξίας.



Συμβολισμοί ελευθερίας, αγώνα και θυσίας που υπερβαίνουν τον πεπερασμένο χρόνο, που κατισχύουν των μύθων και αναγορεύονται σε ζωογόνο μνήμη του λαού.



Οντολογικό στοιχείο της Ελληνικής Ιστορίας και κρίσιμη πτυχή της ταυτότητας του Έθνους αποτελεί η Επανάσταση του 1821 η οποία καθιστά την 25η Μαρτίου μέρα ορόσημο, χρονολογία εισόδου του Ελληνικού Έθνους στη σύγχρονη Ιστορία.



Οι θρύλοι του Γένους των Ελλήνων γεννήθηκαν και διαδόθηκαν μέσα από αγώνες για εθνική κυριαρχία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, δικαιώματα, ισοελευθερία.



Τα εμβατήρια της εθνικής παλιγγενεσίας ηχούν και αντηχούν για να μας θυμίζουν ότι το μήνυμα του 1821 ήταν να εισέλθουμε στο μέλλον όρθιοι, περήφανοι και ενωμένοι.



Γι’ αυτό θυσιάστηκαν οι αγωνιστές και έτσι μόνον θα τους τιμήσουμε.

Ελληνικότητα – εθνική συνείδηση και Ελευθερία όλων των Ελλήνων. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του Αγώνα, το εθνικό χρέος. Κι ας μη ξεχνάμε ότι η Ανεξαρτησία είναι μέρος της ταυτότητάς μας.



Αυτός είναι ο δρόμος και η μοίρα των Ελεύθερων Πολιορκημένων που πιστεύουν στον αγώνα και γι’ αυτό και στο τέλος πάντοτε νικούν.