«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Συγκέντρωση - συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Αγρίνιο Ενάντια στη νέα αντιλαϊκή πολιτική

 Συγκέντρωση - συλλαλητήριο διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Αγρινίου του ΚΚΕ ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία της κυβέρνησης με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Η συγκέντρωση έγινε σήμερα Παρασκευή 27 Μάρτη στις 19.00, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με ομιλητή...
τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και μέλος της επιτροπής περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
 Με σύνθημα «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης και της ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Άμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων - ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους».
 Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο λαός και τάχθηκε ενάντια «στη συνέχιση του μνημονίου» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και στα νέα βάρβαρα κι αντιλαϊκά μέτρα που είναι προς εφαρμογή.
 Τόνισε τις αρνητικές επιπτώσεις, που έχει κι αυτή η κυβερνητική πολιτική σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, που με αβάσταχτες ανάγκες σήμερα προσπαθούν να επιβιώσουν.
 Κάλεσε τους συγκεντρωμένους, για μια ακόμα φορά, σε οργάνωση στα σωματεία και Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ.  
Μετά την ομιλία κάτω από ψιλή βροχή, ακολούθησε πορεία, με αντικυβερνητικά συνθήματα, στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου.

Δημήτρης Ντόκας