«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη 54χρονος για ανθρωποκτονία στην Αμφιλοχία

Ο δράστης πυροβόλησε τον αδελφό του με κυνηγετικό όπλο, κατά τη διάρκεια κυνηγιού

Συνελήφθη, σήμερα (22-3-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία του αδερφού του.

 Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 62χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

 Ειδικότερα...
χθες (21-3-2015) το απόγευμα, στην Αγία Τριάδα Αμφιλοχίας, τα δύο αδέρφια είχαν μεταβεί σε αγροτική περιοχή προκειμένου να κυνηγήσουν βοοειδή ιδιοκτησίας τους, που είχαν διαφύγει κατά το παρελθόν.



Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ο 54χρονος, πυροβόλησε τον 52χρονο αδερφό του, με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.



Σύμφωνα με ισχυρισμούς του δράστη, ο θανάσιμος τραυματισμός του παθόντα – αδελφού του οφείλεται σε ατύχημα.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνελήφθη σήμερα (22-3-2015), το πρωί και ο 62χρονος ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου, το οποίο το κατείχε νόμιμα και είχε παραχωρήσει στον δράστη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, εξετάζουν με προσοχή όλα τα δεδομένα.