«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Βαριά ήττα του Παναιτωλικού (3-0) στην Ξάνθη (φωτό & βίντεο)


Στην Ξάνθη μπροστά σε λιγοστούς οπαδούς της η SKODA υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της αναβληθείσας 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο υπέταξαν εύκολα έναν αγνώριστο σήμερα Παναιτωλικό με 3-0,παίρνοντας τη  ρεβάνς του 5-2 του πρώτου γύρου και τον έπιασαν στη βαθμολογία!


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα κι είχαν δυο καλά μακρινά σουτ του Θεοδωρίδη προς την εστία της SKODA κι ένα απίθανο σουτ, εκτός περιοχής,από τον Κάπελ στο 27',που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Ο Παναιτωλικός είχε μια ελαφρά υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού,όμως το σκορ άνοιξε η νωθρή Ξάνθη στην πρώτη ευκαιρία της.

Ηταν το 40' όταν  μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο, λίγο αριστερά του άξονα,  ο Παπάζογλου με κεφαλιά νίκησε από κοντά τον Μπρακάλι κι όλη την άμυνα του Παναιτωλικού (δείτε το ΕΔΩ).

Από κει και πέρα ο Παναιτωλικός έσβησε τις μηχανές και παραδόθηκε...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,αλλά με την Ξάνθη ορεξάτη και αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς.

Στο 60'  κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή (ήταν δεν ήταν) του Καπετάνου από τον Μαλεζά... το εκτέλεσε ο Κλέιτον κι έστειλε τη μπάλα άουτ....

Λίγο μετά στο 64'  η Ξάνθη διπλασίασε τα τέρματά της μ' ένα καταπληκτικό γκολ που πέτυχε:Στην κόντρα για τη Skoda ο Βάλτερ πραγματοποίησε σπουδαία ατομική ενέργεια - με κοντρόλ κι επέλαση από τα δεξιά της επίθεσης - κι έδωσε έτοιμο τέρμα στον Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος που  έχασε το πέναλτι λίγο πριν  με δεξί κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 (δείτε το ΕΔΩ).

Στο 83' τρίτο γκολ για την Ξάνθη με φοβερό σουτ του Καπετάνου,επισφραγίζοντας την ανωτερότητά της (δείτε το ΕΔΩ)!

Ο πολύ κακός σήμερα Παναιτωλικός "ξύπνησε" μετά και το τρίτο γκολ κι άρχισε να πιέζει,προφανώς για τη διαφορά των γκολ σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας...,όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα νωρίτερα κέρδισε και του πήρε την 5η θέση!

SKODAΞάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι(61' Βάλτερ), Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης(72' Παπαστεριανός), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος(88' Ράνος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Μπρακάλι, Γκαρσία Μαρτίνες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Νίκολας Μαρτίνες (68' Ρουσκουγιέδα), Μύγας(57' Μπεχαράνο), Ετζενγκέλε, Φωτάκης(72' Κουτρομάνος).

από Ζείδωρον