«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη καταζητούμενος δραπέτης στο Αγρίνιο

Είχε παραβιάσει τακτική άδεια και δεν είχε επιστρέψει στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού

Εξέτιε ποινή κάθειρξης, άνω των 12 ετών, για υπόθεση ληστείας παράνομης οπλοφορίας και κλοπής

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (29-3-2015), το απόγευμα, στο Αγρίνιο, κατόπιν συστηματικής έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, δραπέτης Καταστήματος Κράτησης Αλικαρνασσού.

Πρόκειται για...
31χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν είχε επιστρέψει την (4-11-2014), ως όφειλε, στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού, απ’ όπου είχε λάβει τακτική εξαήμερη άδεια και εξέτιε ποινή κάθειρξης (12) ετών και (3­) μηνών, για υπόθεση ληστείας παράνομης οπλοφορίας, οπλοκατοχής και κλοπής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής - Στερεάς Ελλάδας.
***

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής υψηλού ορύγματος στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (30-3-2015), στις 21:00 ώρα μέχρι και αύριο (31-3-2015) στις 06:00 το πρωί, στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών:

  • Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας και τα οχήματα θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,000) προς την Παλαιά Εθνική Οδό και θα επανέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ρίου (Χ.Θ. 206,500).
  • Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κόρινθο, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας και τα οχήματα θα εξέρχονται μέσω προσωρινού κλάδου εξόδου στην (Χ.Θ. 196,000) προς την Παλαιά Εθνική Οδό και θα επανέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό μέσω του προσωρινού κλάδου εισόδου στην (Χ.Θ. 192,000).

Οι ίδιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και μεθαύριο (1-4-2015), μέχρι την επομένη μέρα (2-4-2015) το πρωί, τις ίδιες ώρες και στα ίδια σημεία.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.