«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

«ACTIVE TRIP» 2010

Εντυπωσιακή, για μια ακόμη φορά ήταν η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας στην 3η έκθεση νέων και ειδικών Μορφών Τουρισμού «ACTIVE TRIP» που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα (Παρασκευή 26/2 – Κυριακή 28/2/2010).
Άλλωστε η προβολή των μεγάλων δυνατοτήτων του τόπου, της ιστορίας του, της φυσικής ομορφιάς και των παραδόσεων αποτέλεσε και αποτελεί στρατηγικό στόχο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γ.Γ. Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Πουσσαίος, η Γ.Γ. της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου, οι Δήμαρχοι Ναυπάκτου κ. Θανάσης Παπαθανάσης, Πυλλήνης κ. Γιάννης Μπουλές και Αποδοτίας κ. Θωμάς Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ν. κ. Μένιος Χάρος, ο Γ.Γ. της Ν.Α. κ. Νίκος Κατσικαρέλης, ο Ν.Σ κ. Βασίλης Μπαρπαγιάννης κ.α.
Οι εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού αλλά και των προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας γνώρισαν μια περιοχή που αποτελεί μοναδικό τόπο προορισμού.