«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

«Ψηφιακή Τηλεόραση : Βήμα στο μέλλον».

Στη μεγάλη συμβολή του ΤΕΙ για την ανάπτυξη της καινοτομίας και της τεχνολογίας στη Ναύπακτο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης στην ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΙ Ναυπάκτου με θέμα «Ψηφιακή Τηλεόραση : Βήμα στο μέλλον».
«Ο Δήμος Ναυπάκτου στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του ΤΕΙ Ναυπάκτου στον αγώνα που καθημερινά καταβάλει ώστε να παράγεται γνώση και τεχνολογική καινοτομία και ανάπτυξη. », σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όπως ο ίδιος ανέφερε «στη νέα εποχή η ψηφιακή τηλεόραση αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης. Ο ρόλος της αποκτά βαρύνουσα σημασία στο νέο και διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και κοινωνικό τοπίο».
Ο Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στην αξία της λειτουργίας του ΤΕΙ, τονίζοντας πως τόσο οι πολίτες της Ναυπάκτου, όσο και η ευρύτερη περιοχή έχουν αγκαλιάσει τους σπουδαστές και το διδακτικό προσωπικό, που καθημερινά προσφέρει στη Ναύπακτο.
Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι της Cisco Hellas, της Ericsson, της ΕΡΤ, της DIGEA, του ΟΤΕ, της HOL και της Digital Union.