«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

2nd Mountain Classic Rally

Με την απονομή του 1ου βραβείου της γενικής κατάταξης στον Μακρυγιάννη Παράσχο από το Δήμαρχο Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής το 2ο Mountain Classic Rally που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπάκτου και ο Δήμος Πλατάνου σε συνεργασία με την Motor Rally Organization Events (M.R.O.E.) από τις 19 έως 21 Μαρτίου 2010 στον νομό Αιτωλοακαρνανίας με επίκεντρο τη Ναύπακτο.
Είχε προηγηθεί η εκκίνηση της διαδρομής Ναυπάκτου – Πλατάνου το πρωί του Σαββάτου (20.03.10) από την παραλία του Γριμπόβου στη Ναύπακτο.
«Η Ναύπακτος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με διοργανώσεις που συμβάλλουν στην ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και που ταυτόχρονα την προβάλλουν τουριστικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης κατά την έναρξη της διαδρομής.
Η εκκίνηση του αγώνα έγινε την Παρασκευή (19.03.10) το μεσημέρι στην Ανθήλη στο 7ο χιλιόμετρο επί της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών. Οι ορεινές διαδρομές στα Βαρδούσια, στην ορεινή Ναυπακτία με διέλευση από τα φράγματα Μόρνου, Ευήνου και από την μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδος την Τριχωνίδα προσέφεραν ένα αξέχαστο τριήμερο.