«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου- Εφημερίδα Παναιτωλική ...Αντίλογοι !!!

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ
1911

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Στις 8 Μαρτίου στην Πανεμπορική Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ατωλ/νίας με πρωτοβουλία μελών του Συλλόγου, τέθηκε προς συζήτηση εκτεταμένα το θέμα σχετικά με την Ελεγχόμενη Στάθμευση.

Η επιτροπή που συγκροτήθηκε ειδικά για το ζήτημα αυτό, αξιολογώντας, απόψεις των συναδέλφων, επισημάνσεις καταναλωτών κ.α., διαμόρφωσε και την σχετική ανακοίνωση με τίτλο: «Περί παρκόμετρων αντίλογος……………» η οποία σαν ανακοίνωση του Συλλόγου διενεμήθη στην αγορά και εστάλη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Εφημερίδα «Παναιτωλική» σε αυτή μας την ανακοίνωση αντέδρασε με σχετικό δημοσίευμά της, κατά την πάγια και προσφιλή δε τακτική της συνέδεσε την ανακοίνωσή μας με «ξένο δάκτυλο» χαρακτηρίζοντας τον Σύλλογό μας ως «παράρτημα».

Το Διοικητικό Συμβούλίο του Ε.Σ. Αγρινίου σας γνωστοποιεί:

1. Το δημοσίευμα της «Παναιτωλικής»
και
2. Την απάντηση του Συλλόγου μας σε αυτό, όπως αυτή ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ., την Συμβουλευτική Επιτροπή και την αρμόδια επιτροπή μελών που είχε συντάξει την 1η ανακοίνωσή μας.


Η εφημερίδα Παναιτωλική γράφει:

ΜΙΖΕΡΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ...
Για την ελεγχόμενη στάθμευση.
«Ανακάλυψε σχέδιο» ενίσχυσης των πολυεθνικών το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, αρνούμενο να αποδεχτεί αυτό που παραδέχονται όλοι οι πολίτες.
Αναμενόμενη ήταν λίγο έως πολύ, η ανακοίνωση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, σχετικά με την ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της πόλης, άλλωστε είναι δεδομένη εδώ και χρόνια η αρνητική στάση της Διοίκησης του Συλλόγου, σε οποιαδήποτε παρέμβαση στο κέντρο, ή οποιαδήποτε ενέργεια της εκάστοτε δημοτικής αρχής, ακόμη και όταν αυτή έχει την έγκριση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών. Μια αρνητικότητα που έχει γίνει πια κουραστική και ανώφελη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ