«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Αστυνομικό Δελτίο

Την 16-3-2010 και ώρα 19:00΄από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι στην κατοχή του ανευρέθη μικροποσότητα ηρωίνης.
Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Την 16-3-2010 και ώρα 19:30΄από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη, ως προσωρινός υπεύθυνος «κυλικείου», να έχει εγκαταστήσει εντός αυτού τέσσερα ηλεκτρικά- ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, πρόσφορα για την διενέργεια παιγνίων.
Επίσης την ίδια μέρα και περί ώρα 23:10 συνελήφθη ένας ημεδαπός, ο οποίος είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματός του «καφενείο» δύο ηλεκτρικά- ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, πρόσφορα για την διενέργεια παιγνίων.
Παιγνιομηχανήματα κατασχέθηκαν.
Ανωτέρω δράστες, με τις σε βάρος των δικογραφίες, θα οδηγηθούν σήμερα 17-3-2010 στον αρμόδιο για άσκηση ποινικής δίωξης κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Αγρινίου.

Την 16-3-2010 και περί ώρα 10:30΄σε αγροτική περιοχή, εντός ελαιοστασίου – στον Μύτικα Αλυζίας, ανευρέθη από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος πολεμικό υλικό, αποτελούμενο από τρείς χειροβομβίδες παλαιού τύπου, οι οποίες ήταν θαμμένες στη ρίζα ενός δένδρου.
Χώρος απεκλείσθη και φυλάσσεται.
Ενημερώθηκε αρμόδια υπηρεσία Ελληνικού στρατού, για την περισυλλογή –εξουδετέρωση του ανωτέρου υλικού.

Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας Αγρίνιο 17 Μαρτίου 2010