«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τελετή έναρξης των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης μαθητριών και μαθητών Λυκείων

Στην τελετή έναρξης των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης μαθητριών και μαθητών Λυκείων από την Ελλάδα και την Κύπρο που φιλοξενούνται στην Ι.Π. Μεσολογγίου, βρέθηκε σήμερα (Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010) ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σώκος αφού καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες στο Μεσολόγγι, τους ευχήθηκε να αγωνισθούν με πνεύμα ομαδικότητας και αλληλεγγύης και να πετύχουν νίκες.
Απευθυνόμενος ιδιαίτερα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες από την Κύπρο, ο νομάρχης τους ζήτησε να θεωρήσουν την παρουσία τους στο Μεσολόγγι και ως ένα προσκύνημα στην πόλη της Ελευθερίας, η οποία, όπως τόνισε, με το αίμα των παιδιών της θεμελίωσε το σύγχρονο ελληνικό κράτος.
Την οργάνωση του μαθητικού αθλητικού τουρνουά, που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2010, έχει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και στην οργάνωσή του βοήθησαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και ο Δήμος Μεσολογγίου.