«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

«Κυρία υπουργέ θα αντάλλαζα ευχαρίστως το βραβείο μου με μια άμεση μεταρρύθμιση στην Παιδεία και τα Πανεπιστήμια»

Δηλώσεις Υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου μετά την απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους σε εκδήλωση της Eurobank
Ανακοίνωσε την τοποθέτηση της «Πρώτης των Πρώτων», Αναστασίας Κορέντη στο Δ.Σ. του Ινστιτούτου Νεολαίας της Γενικής Γραμματείας της Νέας Γενιάς.

Δηλώσεις Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου μετά την απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους σε εκδήλωση της Eurobank.
Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή. Αισθάνομαι πολύ περήφανη και πολύ συγκινημένη. Τα νιάτα, οι νέοι , οι έφηβοι έχουν λαμπρό μυαλό, μεγάλη επιμέλεια, κουράγιο και αισιοδοξία. Τα μηνύματα των παιδιών είναι σημαντικά και θα μεταφέρω ένα μόνο που μου είπε ένας από τους πρώτους:
«Κυρία υπουργέ θα αντάλλαζα ευχαρίστως το βραβείο μου με μια άμεση μεταρρύθμιση στην Παιδεία και τα Πανεπιστήμια»Του υπόσχομαι ότι αυτό θα γίνει.
Η Υπουργός κατά τη διάρκεια της βράβευσης ανακοίνωσε την τοποθέτηση της «Πρώτης των Πρώτων», Αναστασίας Κορέντη στο Δ.Σ. του Ινστιτούτου Νεολαίας της Γενικής Γραμματείας της Νέας Γενιάς.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την οικονομία η Υπουργός δήλωσε:
Η χώρα δίνει μια πολύ κρίσιμη μάχη που θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτή τη μάχη δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να νικήσουμε. Θα το κάνουμε με ευρύτερες συναινέσεις και έχοντας κατανοήσει ο καθένας από όπου βρίσκεται ότι έχει ευθύνη.
www.ypepth.gr