«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Για του Αγίου Βαλεντίνου! Κόκκινα τριαντάφυλλα, ορχιδέες, τουλίπες, ζέρμπερες και ποικιλόχρωμα μπουκέτα!!

Με αφορμή την μέρα των ερωτευμένων, την Κυριακή 14 Φλεβάρη, πάντα η σκέψη μας πάει στα λουλούδια! Τι το πιο όμορφο, θα μπορούσε να προσφέρει κάποιος, στο πρόσωπο που αγαπά;
Κάθε λουλούδι… κάθε χρώμα έχει το δικό του συμβολισμό, τίποτα όμως δεν είναι απόλυτο, τα πάντα εξαρτώνται απ’ την περίπτωση και απ’ τη διάθεσή μας.
Για τις προτιμήσεις και τις επιλογές του κόσμου, για αυτή τη μέρα, απευθυνθήκαμε και ρωτήσαμε τον κύριο Γιώργο Σταθοκωστόπουλο, που διαθέτει κατάστημα με «Άνθη και Φυτά» στην Κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Μέσα σ’ ένα ευωδιαστό και πολύχρωμο περιβάλλον, στο κατάστημά του, δίπλα στην πανέμορφη, στολισμένη για την περίπτωση, βιτρίνα, είχαμε μια σύντομη συζήτηση:

κ. Σταθοκωστόπουλε μπορείτε να μας πείτε δυο λόγια για την αγορά, πως είναι η κίνηση αυτές τις μέρες;

- Παρ’ όλο που η αγορά δεν είναι στα καλύτερά της, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και λόγω που καθυστερούν να ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της πόλης μας, του Αγρινίου, κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να διατηρήσουμε την ποιότητα και προσιτές τιμές για την πελατεία μας.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τι λουλούδια προτιμά ο κόσμος;

- Με αφορμή την Κυριακή 14 Φλεβάρη του Αγίου Βαλεντίνου (των ερωτευμένων)! Και όχι μόνο, είμαστε πανέτοιμοι, με πολλές προτάσεις ανθοσυνθέσεων για όλα τα γούστα. Η προτίμηση του κοινού είναι στα κόκκινα τριαντάφυλλα, ορχιδέες, τουλίπες, ζέρμπερες και ποικιλόχρωμα μπουκέτα!

Θέλετε να προσθέσετε κάτι άλλο;

- Εύχομαι σ’ όλους χρόνια πολλά, για του Αγίου Βαλεντίνου, καλές απόκριες…και πάντα ερωτευμένοι!

Δημήτρης Ντόκας