«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθησαν 4 άτομα, στην περιοχή Μεσολογγίου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ύστερα από επιχειρήσεις του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου την 17-2-2010 συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα ένας συνελήφθη στο Μεσολόγγι, για διακίνηση κάνναβης, σε χρήστες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου. Σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 643 gr κάνναβης και άλλα ναρκωτικά φάρμακα.
Στην Κατοχή Μεσολογγίου συνελήφθησαν δύο άτομα (34 και 28 χρόνων), για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών, σε χρήστες της περιοχής Μεσολογγίου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες διάφορων ναρκωτικών φαρμάκων.
Στη Σταμνά Αιτωλ/νίας συνελήφθη ο τέταρτος, για κατοχή και διακίνηση χρήσης ποσοτήτων ηρωίνης. Αστυνομικός του Τ.Δ.Ν. Αγρινίου προσποιούμενος τον αγοραστή, αγόρασε από τον ανωτέρω δράστη ηρωίνη 17.5 gr αντί του ποσού των 300 ευρώ. Σε έρευνα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε ακόμη ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 15,2 gr και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.
Οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Μεσολογγίου. Οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν αρμοδίως για τοξικολογική εξέταση.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.