«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

« ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΕΥΑΜ»

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση
: Διοικητήριο Μεσολόγγι
Ταχ. Κώδικας
: 302 00
Τηλέφωνα
: 26313 61200
FAX
: 26313 61675
e-mail
: antinomarxes@aitnia.gr

ΠΡΟΣ: ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
ΘΕΜΑ: « ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΕΥΑΜ»

Έλαβα την απαντητική σας επιστολή, μόνο που:
Δεν απέστειλα σε εσάς ούτε στο γραφείο δημάρχου καμία επιστολή, μέσω της οποίας να ζητούσα «δωρεάν παροχή νερού από τη ΔΕΥΑΜ». Το έγγραφο μου με Α.Π. 706 της 04-06-2009, απευθύνονταν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, εκτός και αν το γραφείο σας έχει υποκαταστήσει τη λειτουργία της ΔΕΥΑΜ και του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Στο έγγραφο μου με Α.Π. 706 της 04-06-2009, δεν ζητούσα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου «δωρεάν παροχή νερού». Επί λέξει έγραφα: «Το κόστος λειτουργίας αυτής της τετράμηνης λειτουργίας θα βαρύνει αποκλειστικά την πλευρά μας και ένα σημαντικό μέρος του, όπως αντιλαμβάνεστε, θα αφορά την παροχή ύδατος από την πλευρά σας. Γνωρίζοντας τον ανταποδοτικό αλλά και συνάμα κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΥΑ, ζητώ από εσάς καθώς και από τα μέλη του Διοικητικού σας Συμβουλίου, τη μέγιστη δυνατή κοινωνική ευαισθησία για την υλοποίηση του παραπάνω σκοπού.
Αν το παραπάνω εδάφιο μεταφράζεται από εσάς ως «δωρεάν παροχή νερού», τότε είτε δεν γνωρίζετε καλά την ελληνική γλώσσα είτε προσπαθείτε διαστρεβλώνοντας τα γραφόμενα μου να δημιουργήσετε εντυπώσεις, έχοντας ένα και μόνο σκοπό.
Να μην γίνει πράξη η τριμερής συμφωνία Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης – «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» - Ναυτικού Ομίλου, για τη λειτουργία της πισίνας του Ναυταθλητικού Κέντρου του Εργαστηρίου. Αυτή η ενέργεια είναι που σας ενοχλεί και μόνο.
Μόνο που αν αυτό συμβεί, δεν θα στραφεί σε βάρος της Ν.Α. Αιτωλοακαρνανίας, αλλά σε βάρος της νεολαίας της περιοχής μας. Προφανώς αυτό όμως δεν σας ενδιαφέρει. Αν σας ενδιέφερε, θα είχατε αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία και δεν θα δείχνατε μόνο ενδιαφέρον για το πώς θα ακυρώσετε την ενέργεια κάποιων άλλων.
3. Αν επιδιώκαμε να σας παρακάμψουμε όπως ισχυρίζεστε στην επιστολή σας, τότε δεν θα ζητούσαμε «τη συμβολή» της ΔΕΥΑΜ. Θα σας ζητούσαμε απλά το λογαριασμό…
4 . Τέλος μόλις σήμερα πληροφορήθηκα μέσω της επιστολής σας, ότι για να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε με φορείς και συλλόγους του Μεσολογγίου, θα πρέπει πρώτα να πάρουμε την άδεια σας! Καλό θα ήταν έγκαιρα, να αντιληφθείτε τη διαφορά του Δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, από εκείνη του ιδιοκτήτη του δήμου.

Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ