«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Και όμως είναι αληθινό!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΛ-ΚΚΕ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Και όμως είναι αληθινό!
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου στην αρχή της οδού Παπαστράτου, όταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Μ-Λ ΚΚΕ Σωκράτης Ζαραβίνας και ομάδα συν. είχαν στήσει στο πεζοδρόμιο ένα τραπεζάκι και μοίραζαν εκλογικό υλικό για τις ευρωεκλογές της 7 Ιούνη, δέχθηκαν αναίτια και απρόκλητα αρχικά την ειρωνεία και την χλεύη από τον Βαγγέλη Τασούλη, μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ Αιτωλ/νίας και νυν ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και αμέσως μετά απρόκλητη τραμπούκικη επίθεση. Αποτέλεσμα ο συν. Σωκράτης Ζαραβίνας να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εισήχθη και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα επιδεινώνοντας την ήδη επιβαρυμένη υγεία του λόγω του ιστορικού από την εποχή της απεργίας πείνας. Η δημοκρατική κοινωνία του Αγρινίου που έζησε το γεγονός και έχει ενημερωθεί πλέον έμεινε άναυδη και επικρατεί σοβαρός προβληματισμός για αυτή την αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και άνανδρη ενέργεια από ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ σε βάρος ενός υποψηφίου Βουλευτή κόμματος και μάλιστα μιας κάποιας ηλικίας… Βέβαια για μας υπάρχουν οι πολιτικές εξηγήσεις, όπως ότι:
Η έντονη δραστηριοποίηση του Μ- Λ ΚΚΕ σε αυτές της εκλογές στο νομό Αιτωλ/νίας και ιδιαίτερα στο Αγρίνιο φαίνεται ότι έχει εκνευρίσει τους κατ’ επάγγελμα ιδιοκτήτες της αριστεράς στη περιοχή!
Το αποτέλεσμα τον πρόσφατων Δημοτικών εκλογών στο Αγρίνιο, όπου ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε πίσω σε ψήφος από την ΑΚΙΔΑ του υπ. Δημάρχου Σωκράτη Ζαραβίνα, έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από ένα ανάλογο αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Ιουνίου.
Η Αριστερά των σαλονιών και της ενσωμάτωσης στην «εύφορη» κοιλάδα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχει, «αναπνέει» και αγωνίζεται ακόμα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ των δρόμων, του άρθρου 16 και των καταλήψεων.
Οι μηχανισμοί εξουσίας και τα κατεστημένα συμφέροντα της πόλης βλέπουν ότι χαλάει η «πιάτσα» και πρέπει να δώσουν ένα γερό μάθημα σε όσους σήκωσαν κεφάλι (!)
Οι τελευταίες μετρήσεις με το χαμηλό πανελλαδικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησαν τον μεγαλοπαράγοντα του κόμματος αυτού να «ματώσει» για μια ακόμη φορά την μαρτυρική πόλη του Αγρινίου, δίπλα στο μνημείο της κεντρικής πλατείας των τριών (ηρώων) κρεμασμένων από τους κατακτητές του 1944. Ντροπή και μόνο ντροπή έχουμε να πούμε σε όλους αυτούς τους τραμπούκους και σε εκείνους που δεν τολμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές ενέργειες που μας παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές που το Αγρίνιο δυστυχώς έχει γνωρίσει. Καλούμε το λαό της Αιτωλοακαρνανίας να καταδικάσει αυτό το απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό γεγονός του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς επίσης και τους ηθικούς αυτουργούς, αυτής της τραμπούκικης ενέργειας.
Αγρίνιο 4 Ιούνη 2009
Σας Καλούμε να στηρίξετε το Μ-Λ ΚΚΕ
Από το γραφείου τύπου της κομματικής οργάνωσης Αγρινίου του Μ-Λ ΚΚΕ