«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Στη Ναύπακτο το 22ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ναύπακτο οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ).
Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου έκανε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, ο οποίος εκτός από Φαρμακοποιός, είναι μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτ/νίας και Ειδικός Γραμματέας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Όπως ο ίδιος σημείωσε τα τελευταία χρόνια γίνεται σοβαρή προσπάθεια για την επίλυση θεσμικών και άλλων προβλημάτων των φαρμακοποιών, των οποίων ο κοινωνικός ρόλος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πολίτη.
Στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και «στη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη και προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ναυπάκτου, προκειμένου ν’ αποτελεί τουριστικό προορισμό για ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό».
Χαιρετισμό απηύθυνε στο Συνέδριο ο Πρόεδρος της ΟΣΦΕ Αντρέας Γαλανόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυριάκος Θεοδωσιάδης.