«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Το νέο οδικό άξονα Γέφυρα Μπανιά – Ανάληψη Θέρμου επισκέφθηκε ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος με τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Θεόδωρο Πορφύρη.

Το νέο οδικό άξονα Γέφυρα Μπανιά – Ανάληψη Θέρμου μέσω του οικισμού Πούλιανης, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, επισκέφθηκε την Παρασκευή (26 Ιουνίου 2009) ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος με τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Θεόδωρο Πορφύρη.
Πρόκειται για ένα νέο δρόμο που δημοπρατήθηκε στις 10 Ιουλίου του 2007 με προϋπολογισμό 1.450.000,00€ και χρηματοδότηση από το Π.Ε.Π. και τη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας.
Έχει μήκος 7,7 χλμ. και έγιναν εργασίες διαπλάτυνσης, κατασκευάσθηκαν τεχνικά, έγιναν οδοστρωσία και ασφαλτικά ενώ ξεκίνησε η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης.
«Με την ολοκλήρωση αυτού του δρόμου πολύ καλών προδιαγραφών συντομεύεται η απόσταση της Ναυπάκτου με την Ανάληψη και την ενδοχώρα της περιοχής του Θέρμου κατά επτά χιλιόμετρα ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύεται μια προνομιούχα περιοχή η οποία αποκτά μεγαλύτερη αξία» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Σώκος ο οποίος στη συνέχεια υπογράμμισε τα εξής:
«Παρά την αφαίρεση πόρων από την κυβέρνηση, υλοποιούμε το πρόγραμμα και τους στόχους μας ώστε σε ορατό χρόνο σε κάθε χωριό του νομού, όπως έχουμε πει, να φθάνουμε έστω και από μία κατεύθυνση με ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να καλύψουμε χαμένο χρόνο και χαμένες ευκαιρίες».