«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Από το Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθη 23χρονη ημεδαπή στο Αγρίνιο για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Η δράστιδα μαζί με δύο συνεργούς της, που αναζητούνται είχαν αφαιρέσει, με την άσκηση σωματικής βίας (100) ευρώ από 67χρονη ημεδαπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 23χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα...
η δράστιδα ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη συνεργούς της που αναζητούνται, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 67χρονης ημεδαπής, στην οποία άσκησαν σωματική βία και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 23χρονη δράστιδα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθη ο δράστης που λήστεψε τον ηλικιωμένο στην Πάτρα


Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένων και μεθοδικών ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αφού ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας του, τον εντόπισαν άμεσα και τον συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δράστης, χθες το βράδυ στην Πάτρα, προσέγγισε έναν 74χρονο ημεδαπό που ήταν πεζός, έξω από την οικία του, όπου του αφαίρεσε με την άσκηση σωματικής βίας το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ.

Επιπλέον, ο 37χρονος καλλιεργούσε, σε κοντινή απόσταση από την οικία του, μέσα σε οικόπεδο, δύο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 79χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε, διαπιστώθηκε να έχει παραβιαστεί ο μετρητής, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.


Εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
   
Χθες το πρωί στην Παναγοπούλα Αιγιαλείας, κατά την εκτέλεση εργασιών, εντός εργοταξιακής ζώνης, έλαβε χώρα εργατικό ατύχημα κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 32χρονος ημεδαπός, εργάτης.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, δύο ημεδαποί άνδρες και πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος εργοδηγός και  χειριστής μηχανήματος έργων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ στην Πάτρα, προσέγγισε έναν 74χρονο ημεδαπό που ήταν πεζός, έξω από την οικία του, όπου του αφαίρεσε με την άσκηση σωματικής βίας το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι είχε αφαιρέσει, με τη χρήση σωματικής βίας, από 48χρονο ημεδαπό, ένα κινητό τηλέφωνο.