«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή  ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών  αγνώστων δραστών  για παράβαση των Νόμων περί Αθλητισμού και βεγγαλικών  αθυρμάτων

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Δημοτικό στάδιο Χαβαρίου Ηλείας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, έναυσαν δυο βεγγαλικά και ένα καπνογόνο και τα έριξαν στο ταρτάν του σταδίου, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ατόμου ή φθορά αντικειμένου.

***
Η Ελληνική Αστυνομία εκπλήρωσε ακόμη μία παιδική ευχή

Την ευχή του 6χρονου Νικόλα, εκπλήρωσε προχθές το πρωί (Σάββατο, 20 Μαΐου), η Ελληνική Αστυνομία, μετά από αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).
Ο μικρός μας φίλος είχε την ευκαιρία να «μεταμορφωθεί» για μερικές ώρες σε αστυνομικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), να ντυθεί με «στολή» και μαζί με τους «συναδέλφους» του να σώσουν θύμα απαγωγής, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου.
Η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται πάντα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, σε ανάλογα αιτήματα για να προσφέρει χαρά σε παιδιά και εύχεται στον μικρό Νικόλα να εκπληρωθούν όλες του οι ευχές.