«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 19-5-2017 έως 20-5-2017 αφαίρεσαν από υποσταθμό τροφοδοσίας της ΔΕΔΔΗΕ στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών,  εκατό μέτρα χάλκινη λάμα, συνολικής αξίας (2.000) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Τρύφο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (22-5-2017 έως 28-5-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 22-5-2017  και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ματαράγκα  – Άγιος Κωνσταντίνος – Σπάτα – Μιχόι – Κάνδαλος – Άνω Βελιτσές – Κάτω Βελιτσές.
•    Την Τρίτη 23-5-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γουμένισσα – Δροσάτο – Κορφές – Πετσακοί – Βαλτά – Πλατανιώτισσα. 
•    Την Τετάρτη 24-5-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό - Λακκώματα- Καλούσι. 
•    Την Πέμπτη 25-5-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καστέλι – Κάτω Δρυμός – Κλείτορας – Αροανία – Αγρίδι – Λεχούρι – Λιβάρτζι – Ψωφίδα.     
•    Την Παρασκευή 26-5-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμπελόκηποι – Βελλά – Όαση – Εξοχή - Περιθώρι – Σελιάνα – Μοναστήρι – Αιγές.    
•    Το Σάββατο 27-5-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άγιος Κωνσταντίνος – Μερτίδι – Βερίνο – Γρηγόρη – Γκραίκα – Λάκκα – Μυρόβρυση – Αρραβωνίτσα. 
•    Την Κυριακή 28-5-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τράπεζα – Άνω Διακοπτό – Κερνίτσα – Μαμουσιά.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, μια 54χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία  της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών  και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ για μη καταβολή εισφορών (ΤΕΒΕ).


Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
   
Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο στο οποίο είχε τοποθετημένες κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα ιδιοκτησίας του. Επιπλέον, οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ήταν αποξεσμένοι. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Πατρών, ενώ θα εξετασθεί από συνεργείο αστυνομικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να εξακριβωθεί ο κάτοχος του.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το πρωί μετέβησαν με αυτοκίνητο σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στην Ελίκη Αιγιαλείας, όπου ο ένας  προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και με το πρόσχημα της σοβαρής βλάβης στον μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, απέσπασε από την ηλικιωμένη χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον (2.000) ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.


Σύλληψη ημεδαπής για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια 46χρονη ημεδαπή, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε σπάσει απρόκλητα υαλοπίνακα του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών.


Σύλληψη ημεδαπής για απόπειρα κλοπή
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 54χρονη ημεδαπή, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει από κατάστημα εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων που βρίσκονταν σε λειτουργία μια  μπλούζα.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.


Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης
   
Συνελήφθη, χθες στο Ρίο Πατρών,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 30χρονος ημεδαπός,  διότι είχε μεταβεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, « Παναγία η Βοήθεια» ως συνοδός ασθενούς  και προκάλεσε φθορές σε υλικό του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα διατάραξε την εύρυθμη λειτουργία του.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Κρέστενα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί συνολικά ποινές φυλάκισης (86) μηνών για εμπρησμό, διατάραξη των συγκοινωνιών και διάπραξη διακεκριμένη φθοράς.   


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Γαλατά, Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δώδεκα φυτά κάνναβης, (6,8) γραμμάρια της ίδιας ουσίας,  ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε χωρίς άδεια κατοχής και (19) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στο Μεσολόγγι, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (11.500) ευρώ.