«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΚΝΕ: Καμία διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Καμία διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών!

Σε ανακοίνωσή του για τις διευκολύνσεις που παρέχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο της άσκησης «NobleJump 2017», το Γραφείο Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, αναφέρει:
«Η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που παρέχει διέλευση στη δολοφονική μηχανή του NATO και διαμονή σε ελληνικά στρατόπεδα στο πλαίσιο της άσκησης “NobleJump 2017”, πρέπει να βρει το λαό και τη νεολαία απέναντί της...



 ***
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Για την απεμπλοκή της χώρας από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους

Ερώτηση με θέμα την απεμπλοκή της χώρας από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών.
Η ερώτηση έγινε με αφορμή τη συμμετοχή της Ελλάδας στην άσκηση «Noble Jump» του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία, αλλά και τις διευκολύνσεις που θα παρέχει η κυβέρνηση σε βρετανικές, ισπανικές και αλβανικές μονάδες που θα διέλθουν από το ελληνικό έδαφος.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

***
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ

Εμφανίζουν σαν «εθνικό» στόχο το «μάτωμα» του λαού για ένα χρέος για το οποίο δεν ευθύνεται (VIDEO)


Ο στόχος του χρέους είναι ταξικός και όχι εθνικός, όλα τα κόμματα της αστικής διαχείρισης δίνουν μήνυμα στο κεφάλαιο ότι θα συμβάλουν αποφασιστικά να αντιμετωπισθεί το χρέος, να εισρεύσει χρήμα από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης του ΕΚΤ, σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στην ΕΡΤ 1 το πρωί της Τρίτης.
Πρόσθεσε ότι...
 ***
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ