«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ- ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» για τη διάρρηξη στο υπό κατασκευή κλειστό στάδιο στην αερογέφυρα στο Αγρίνιο


ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε απόψε τη νύχτα στο υπό κατασκευή –ολοκλήρωση κλειστό στάδιο στην αερογέφυρα.
Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες , αφού άνοιξαν σπάζοντας την κλειδαριά, την πόρτα της περίφραξης εισήλθαν στον προαύλιο χώρο , και στη συνέχεια σπάζοντας τη τζαμαρία της εξώπορτας του σταδίου, εισήλθαν στους εσωτερικούς χώρους. Το μέλος της παράταξής μας και δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Καμμένος, ο οποίος είχε ραντεβού με τον εργολάβο κατασκευαστή του γυμναστηρίου προκειμένου να ενημερωθεί από αυτόν για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα δεδομένου ότι τακτοποιήθηκαν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες, φτάνοντας στο χώρο διαπίστωσε τη διάρρηξη, και ενημέρωσε..
τηλεφωνικώς τον κατασκευαστή , προκειμένου να ειδοποιηθεί και η αστυνομία, η οποία και ενημερώθηκε. Ευτυχώς, από ότι αρχικά φαίνεται εκτός από τις ζημιές στις δυο πόρτες  δεν προκύπτει  να έχει αφαιρεθεί κάτι άλλο σημαντικό. Επειδή η διάρρηξη αυτή είναι η Τρίτη κατά σειρά.. Επειδή αναμένεται εντός των επόμενων ημερών  να τοποθετηθούν τόσο οι μπασκέτες όσο και οι πάγκοι  και ο εξοπλισμός για το βόλεϋ, που κοστίζουν πολλά χρήματα. Επειδή μέχρι να παραδοθεί το κλειστό στάδιο  στο Δήμο Αγρινίου υπάρχει κενό και αδυναμία για τη φύλαξή του, θεωρούμε απαραίτητο ως παράταξη να απευθυνθούμε: α)Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας , ζητώντας από τους υπευθύνους να πυκνώσουν , όσο είναι δυνατόν, τις περιπολίες ανδρών τους στη συγκεκριμένη περιοχή, αποτρέποντας έτσι νέες διαρρήξεις και ζημιές στο νεόδμητο στάδιο. Για το λόγο αυτό καταθέτουμε άμεσα γραπτό αίτημα προς την Αστυνομική Δ/νση Ακαρνανίας και β) Ζητάμε από τον Δήμο Αγρινίου, σε συνεργασία με τον εργολάβο-κατασκευαστή , για το λίγο διάστημα που απομένει μέχρι την παράδοση του σταδίου να διερευνήσουν τη δυνατότητα να υπάρξει φύλαξη, τουλάχιστον κατά τις νυχτερινές ώρες, ολοκληρώνοντας παράλληλα όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την ηλεκτροδότηση και τον ηλεκτροφωτισμό του σταδίου και των γύρω δρόμων.
                                                           Αγρίνιο 13/5/2017
                                                       
Γραφείο τύπου ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ                                                                                               ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-
                                                                 Πολίτες σε δράση»