«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στην Αμφιλοχία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον δύο ατόμων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα...
ο δράστης χθες το απόγευμα, στο Λουτρό Αμφιλοχίας, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς ηλικίας 51 και 23 ετών και ένα 16χρονο υπήκοο Ρουμανίας, τους οποίους εξύβρισε και απείλησε.

Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη με αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση από την οικία των παθόντων, όπου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του 23χρονου και του 16χρονου, τη στιγμή που οι τελευταίοι επέστρεφαν στην οικία τους.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 37χρονου, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας και συνελήφθη.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν δύο κενά φυσίγγια από τον τόπο του περιστατικού, ενώ κατέσχεσαν και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα.

Επίσης, συνελήφθησαν, έπειτα από μήνυση του 37χρονου, ο 51χρονος, ο 23χρονος και ο 16χρονος για απόπειρα σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλές σε βαρος του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των υπολοίπων τριών συλληφθέντων θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηλεία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης και έντεκα ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-5-2017) το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 41 και 37 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού σε οικία των δραστών στον Πύργο και σε εξοχική τους κατοικία στο Κατάκολο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσαν μέσα σε γλάστρες και έντεκα ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για διακεκριμένη κλοπή
    Από τους αστυνομικούς, του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 27-5-2017 αφού διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, αφαίρεσαν από την Αγία Τράπεζα ένα επιτραπέζιο επάργυρο καντήλι το οποίο έφερε ένα ερυθρό λίθο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη διαμονή στη Χώρα
    Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Ευηνοχώρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος διέμενε παράνομα στη Χώρα μας.