«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Περιοδείες και συσκέψεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αιτωλ/νία για τις πολιτικές εξελίξεις και τη νέα συμφωνία-λεηλασία

Οι Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν περιοδείες και συσκέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τη νέα συμφωνία-λεηλασία. Το πρόγραμμα των περιοδειών και των συσκέψεων έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5:
·        Στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, 10:00 με επικεφαλής τον Μανώλη Ποσοτίδη, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στη συνοικία του Αγ. Δημήτριου στο Αγρίνιο, 10:00 με επικεφαλής τον Βασίλη Δήμα, μέλος της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου στο Αγρίνιο, 10:00 με επικεφαλής τη Δήμητρα Αλεξά, στέλεχος του ΚΚΕ.
·        Στη συνοικία του Αγ. Χριστόφορο στο Αγρίνιο, 10:00 με επικεφαλής το Δημήτρη Δήμα, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στην Παντάνασσα Τριχωνίδας, 11:00 με επικεφαλής το Διονύση Παλούμπα, μέλος της ΕΟΕ της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στο Καινούργιο Τριχωνίδας 10:00 με επικεφαλής τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στις Εργ. Κατοικίες στο λιμάνι Μεσολογγίου, 10:00, με επικεφαλής τον Μίλτο Λιάπη, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ Μεσολογγίου.
·        Στο κέντρο του Μεσολογγίου, 10:00, με επικεφαλής τον Ηλέκτρα Ροδιτάκη, μέλος της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στα Μούσουρα και στα Ελληνικά Μεσολογγίου, 11:00, με επικεφαλής τον Χρήστο Πρέτζα, στέλεχος του ΚΚΕ.
·        Στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, 10:00, με επικεφαλής τον Θόδωρο Μαργαρίτη, στέλεχος του ΚΚΕ & Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου.
·        Στο Θέρμο, 10:00 με επικεφαλής τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της Ε.Ο.Ε. της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/5
·        Στις ιχθυοκαλλιέργειες «ΝΗΡΕΥΣ» στον Αστακό, 7:00, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ & Γραμματέα της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στις ιχθυοκαλλιέργειες «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» στη Βόνιτσα, 15:30, με επικεφαλής τον Νώντα Μωραΐτη, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, 11:00, με επικεφαλής το Δημήτρη Ζαμπαντιώτη, στέλεχος της ΚΝΕ.
·        Στην «ΑΜΦΙΓΑΛ» στην Αμφιλοχία, 10:30, με επικεφαλής τον Θόδωρο Ραχιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ.
·        Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας 11:00, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας 11:30, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στις υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας 12:00, με επικεφαλής τον Θόδωρο Ραχιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ.
·        Στο εργοστάσιο «AGRINO»,14:00 με επικεφαλής το Δημήτρη Δήμα, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στην επιχείρηση «GAEA», 14:30, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ & Γραμματέα της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στο ΙΕΚ Αγρινίου, 15:00, με επικεφαλής τον Χρήστο Τριάντη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
·        Στα εμπορικά καταστήματα στο Αγρίνιο, 11:00, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ & Γραμματέα της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στην επιχείρηση «ΚΟΡΔΑΤΟΣ» στο Καινούργιο Τριχωνίδας, 16:00 με επικεφαλής τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στον βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΟ» στον Αστακό, 21:00 η ΚΟΒ Αστακού διοργανώνει σύσκεψη, με ομιλητή τον Γιάννη Ποσοτίδη, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
ΤΡΙΤΗ 16/5
·        Στην Βόνιτσα, 19:00, με επικεφαλής τη Νικολέτα Ρεπάνη, Γραμματέα της ΚΟΒ Βόνιτσας.
·        Στο ΑΕΙ Αγρινίου, 12:00, με επικεφαλής τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, 10:00 με επικεφαλής τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της Ε.Ο.Ε. της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
ΠΕΜΠΤΗ 18/5
·        Στην Μοναστηράκι 18:00, με επικεφαλής τη Νικολέτα Ρεπάνη, Γραμματέα της ΚΟΒ Βόνιτσας.
·        Στην Πάλαιρο, 19:00, με επικεφαλής τον Νώντα Μωραΐτη, μέλος του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στο «ΚΑΛΑΣ» 15:00, με επικεφαλής το Δημήτρη Φραγκούλη, μέλος της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
·        Στο τυροκομείο «ΔΕΛΦΟΙ», 15:00, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σταθελάκη, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
·        Στο νοσοκομείου Αγρινίου, 12:00, με επικεφαλής τον Κώστα Τζερτζεμέλη μέλος της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/5
·        Στο εργοτάξιο του Δήμου Μεσολογγίου και στη ΔΕΥΑΜ, 06:30, με επικεφαλής τον Μίλτο Λιάπη, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ Μεσολογγίου.