«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Δράσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτ/νιας

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτ/νιας


Το Σάββατο και την Κυριακή 27&28 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Αγροτικό Σύλλογο Καινουρίου και στον νεοσύστατο Αγροτοκτηνοτροφικό  Σύλλογο Αμφιλοχίας. Κάτω από το βάρος των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί αναδείχτηκε η επιτακτική  ανάγκη της οργάνωσης των αγροτών και κτηνοτρόφων σε συλλόγους που δε θα συμβιβάζονται με την αντιαγροτική πολιτική.
Η μαζική συμμετοχή δείχνει...
τη διάθεση των αγροτών και κτηνοτρόφων να οργανωθούν και συλλογικά να διεκδικήσουν λύσεις επιβίωσης ενάντια στη βάρβαρη πολιτική που κλέβει τον κόπο και το εισόδημά τους, που λεηλατεί τη ζωή των παιδιών τους, που τους οδηγεί στο ξεκλήρισμα και την εξαθλίωση. Οι σύλλογοι εξέλεξαν ΔΣ, καθώς και  αντιπροσώπους για το επερχόμενο συνέδριο της ΟΑΣ.
Επίσης σήμερα Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μαζί με την Επιτροπή Αγώνα των Απλήρωτων Καπνοπαραγωγών του Νομού συμμετείχαν σε Παράσταση Διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου διεξάγονταν δίκη για το θέμα που έχει πανελλαδική διάσταση. Απαίτησαν να πληρωθούν άμεσα οι παραγωγοί του καπνού.

Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας
Αντεπίθεση για την ανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει.