«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, μετά από επεισόδιο σε καφέ μπαρ της περιοχής  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε 4,5 γραμμάρια  αποξηραμένης κάνναβης, καθώς και τέσσερα ναρκωτικά δισκία. 


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας    
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, 56χρονος ημεδαπός, διότι είχε εμπλακεί  σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές και σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Θέρμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, 60χρονος ημεδαπός, διότι...
είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου και σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή    
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών,  οι οποίοι από 23/2/2017 έως 28/2/2017 αφαίρεσαν δύο μετασχηματιστές, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι σε ξύλινους στύλους στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη  ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 33χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από 42χρονη ημεδαπή ποδήλατο ιδιοκτησίας της, το οποίο βρέθηκε κατασχέθηκε και της αποδόθηκε.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και του Νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, προκάλεσαν με τη χρήση μαχαιριού σωματική βλάβη σε 19χρονο ημεδαπό, τραυματίζοντάς  τον  στον αριστερό μηρό, τον γλουτό και την κοιλιακή του χώρα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Οι δράστες αναζητούνται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία    
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων  τους, φορώντας κουκούλες (τύπου full face) και γάντια στα χέρια τους,  χθες το βράδυ μετέβηκαν σε οικία σε χωριό της Δυτικής Αχαίας,  όπου διαμένουν ένας 46χρονος ημεδαπός, με τους γονείς του, ηλικίας 82 και 78 ετών και με την άσκηση σωματικής βίας, απειλώντας τους με ένα σιδερένιο λοστό και ένα κομμάτι ξύλο, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Επιπλέον σημειώνεται ότι οι παθόντες δεν υπέστησαν σωματική βλάβη, ενώ οι δράστες αναζητούνται.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Κατάκολο Ηλείας, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε 6,7 γραμμάρια  ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.


Εξιχνίαση απάτης και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού
    
Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, απάτη  σε βάρος 62χρονου ημεδαπού, που είχε συμβεί τον Ιούνιο του 2015, στα Κρέστενα  Ηλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού για απάτη.
Ειδικότερα, ο 62χρονος ύστερα από αγγελία στο διαδίκτυο είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά  με τον 22χρονο και είχαν συμφωνήσει  στην  αγοραπωλησία γεωργικού μηχανήματος αντί του χρηματικού ποσού των 700 ευρώ, τα οποία κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό.  

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
    
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αυλή της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία φυτά κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
    
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από  αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική  ποινή φυλάκισης  14 μηνών για κλοπή και ναρκωτικά.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής και άγνωστης δράστιδας για κλοπή

    
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας σχηματίστηκε δικογραφία για  κλοπή σε βάρος 28χρονης ημεδαπής και μιας ακόμα άγνωστης συνεργού της, οι οποίες χθες το πρωί εισήλθαν σε κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών στην Αμαλιάδα, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν τρία κινητά τηλέφωνα και ένα τάμπλετ  συνολικής  αξίας πεντακοσίων 500 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράνομη ανασκαφή
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη ανασκαφή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σε άγνωστο χρόνο στην θέση Βίγκλα Κυλλήνης είχαν προβεί σε ανασκαφή σε αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σκαπτικά εργαλεία και μια σκάλα.