«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Πυρκαγιά σε κάδους απορριμμάτων   
Σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο εξεράγει πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία  σε τρείς πλαστικούς δημοτικούς κάδους απορριμμάτων, στις οδούς Καζαντζάκη,  Θεστιαίων και στη συμβολή των οδών Ακαρνάνων και Εστίας, με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού, για ναρκωτικά    
Συνελήφθη χθες (11-3-2017 ) το πρωί, στα Σαγαιικα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 41χρονος ημεδαπός καθότι...
σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε κατελήφθη να κατέχει στη τσέπη του παντελονιού του μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία ηρωίνης, συνολικού βάρους 3,4  γραμμαρίων

Σύλληψη δύο  ημεδαπών για ναρκωτικά   
Συνελήφθησαν χθες (11-3-2017) το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών αντίστοιχα καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν να κατέχουν συνολικά δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού, για Κλοπή   
Συνελήφθη χθες (11-3-2017) το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 53χρονος ημεδαπός καθότι εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων στην Πατρα, προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε από τις προθήκες του καταστήματος διάφορα είδη ρουχισμού συνολικής αξίας περίπου διακοσίων ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη χθες (11-3-2017) το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, ένας 43χρονος ημεδαπός, καθότι μετά από αυτοψία που ενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στην οικία του είχε προβεί αυθαιρέτως σε παραβίαση του μετρητή.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη Κλοπή   
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι προχθές το απόγευμα εισήλθαν, χωρίς ίχνη παραβίασης, σε διαμέρισμα 23χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ. Η ιδιοκτήτρια απουσίασε από το σπίτι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ κατά την αποχώρηση της δεν είχε κλειδώσει την εξωτερική πόρτα της οικίας. Δράστες αναζητούνται.

Σύλληψη ημεδαπού, για κλοπή   
Συνελήφθη χθες (11-3-2017) το βράδυ στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 47χρονος ημεδαπός  ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε παραβιάσει κερματοδέκτη εξωτερικού παιχνιδιού που ήταν τοποθετημένο έξω από κατάστημα - μίνι μάρκετ, 28χρονου ημεδαπού,  αφαιρώντας μικρό χρηματικό.