«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Παναιτωλικού και των Ιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών

Περισσότερες από 300 σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον Φιλανθρωπικό Αγώνα που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού...

Ο αγώνας διενεργήθηκε μεταξύ Παλαιμάχων Παναιτωλικού και της ποδοσφαιρικής ομάδας των Ιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών με την στήριξη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, του  Ερασιτέχνη Παναιτωλικού  και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας.
Πριν το φιλανθρωπικό αγώνα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από την Ομάδα των καλεσμένων στο Δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου για το κοινωνικό του έργο, τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Καλαντζή  και τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Δούκα Γεώργιο για τη κοινωνική του συνεισφο-ρά.
      
Νικητής του αγώνα ήταν η Αγάπη για το Συνάνθρωπο.
"Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους δημοτικούς και τοπικούς συμβού-λους, τους εκπροσώπους των φορέων και υπηρεσιών,  τους αθλητικούς  συλλόγους και όλους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τρόφιμα. Ευχαρι-στούμε τη ΠΑΕ  Παναιτωλικού, τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικού και το Σύν-δεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας για την ένθερμη συμ-μετοχή στον Φιλανθρωπικό αγώνα», δήλωσε  μεταξύ άλλων ο κ. Καλα-ντζής.
«Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας, με ραντεβού την επόμενη χρονιά» δεσμεύτηκε ο αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Ιπποκράτειου Νο-σοκομείου Νικόλαος Ραζής.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ