«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών    
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, σε βάρος αγνώστου δράστη, διότι...
χθες το πρωί στο Αγρίνιο, σε πεζοδρόμιο, αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου βρήκε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, την  οποία παρέδωσε στους αστυνομικούς του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση    
Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απειλή και  παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, σε περιοχή του Ερυμάνθου, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το μεσημέρι, σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου, έπειτα από φραστικό επεισόδιο που είχε με 29χρονο ημεδαπό, απείλησε με κυνηγετικό όπλο τον τελευταίο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε ο δράστης,  καθώς και τρία κυνηγετικά φυσίγγια. 

Σύλληψη  αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Λιβύης, διότι είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα προϊόντα συνολικής αξίας 70 ευρώ, από περίπτερο ημεδαπού, που βρισκόταν σε λειτουργία. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες το μεσημέρι στον Αλισσό Κάτω Αχαΐας, παρείχε δηλητηριασμένη τροφή σε ένα αδέσποτο ζώο – σκύλο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατό του.  

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία.