«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμφιλοχία, ενεργώντας από κοινού  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, διέρρηξαν οικία 48χρονης ημεδαπής,  όπου...
  με τη  χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από την οικία της.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 24-03-2017 έως 27-03-2017, σε κλειστό γυμναστήριο στην Πάτρα, αφαίρεσαν από ηλεκτρολογικό πίνακα 200 μέτρα υπόγεια καλώδια. Οι δράστες αναζητούνται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απόπειρα κλοπής

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες τα ξημερώματα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών επτά μέτρα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος. Ο δράστης αναζητείται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 24/03/2017 έως 26/03/2017 εισήλθαν σε σχολικό συγκρότημα στην Αμαλιάδα και προκάλεσαν φθορές σε εσωτερικές ξύλινες πόρτες αιθουσών διδασκαλίας,  σε θρανία,  καρέκλες και γραφεία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι αφού εισήλθαν σε οικία 84χρονου ημεδαπού στον Πύργο, χωρίς ίχνη παραβίασης, αφαίρεσαν (24) χρυσές λίρες, το χρηματικό ποσό των (1800) ευρώ και κοσμήματα.