«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός στην Πάτρα που αναζητούνταν με τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις και δύο Εντάλματα σύλληψης
Είχε καταδικαστεί συνολικά σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) ετών και ενός (1) μηνός καθώς και χρηματική ποινή (7.000) Ευρώ
Συνελήφθη, προχθές (27-5-2015), το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείων Αθηνών και δύο Εντάλματα Σύλληψης.
Ειδικότερα...
ο 34χρονος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης (15) ετών, (1) μηνός και χρηματική ποινή (7.000) ευρώ, για μη καταβολή οφειλών στο Δημόσιο και παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας
Επίσης, ο συλληφθείς αναζητούνταν με δύο Εντάλματα σύλληψης του 6ου και 25ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και πλαστογραφία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 
***
Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για καταδικαστική απόφαση
Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης (20) μηνών για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές (27-5-2015), το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.
Ειδικότερα, ο 42χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης (20) μηνών, για απόπειρα προμήθειας ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Πατρών. 
***
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Αμαλιάδα που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης για ληστεία
Συνελήφθησαν, προχθές (27-5-2015) το πρωί, στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί, άνδρες, ένας 20χρονος και ένας 17χρονος, καθότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για ληστεία κατά συναυτουργία.
Από την έρευνα που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας προέκυψε ότι, τρεις ημέρες πριν (24-5-2015), στο Τραγανό Ηλείας είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος 81χρονου ημεδαπού, αποσπώντας το πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των -25- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.