«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αποφάσεις της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλ/νίας για αγωνιστικές κινητοποιήσεις

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ
 Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΕΔΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

Σε συνεδρίαση  που έγινε το Σάββατο 16 ΜΑΗ  και ώρα 7μμ  το  Δ.Σ.  εκτίμησε την δράση του για  την απεργία της  1ης ΜΑΗ  και αποφάσισε  την οργάνωση  της  πάλης  του για το επόμενο διάστημα  με αιχμή τα  ζητήματα της υγείας  , την  υπογραφή  Σ.Σ.Ε.  και τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι  στην περιοχή
( Ανεργία , απλήρωτη εργασία , η κατάσταση στους οδικούς άξονες  κλπ. )  .
Αποφάσισε :

Α) Να στηρίξει  την πρωτοβουλία  του σωματείου  Συνταξιούχων  για συγκέντρωση  την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΗ  ώρα 10:30πμ  στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  προβάλλοντας και διεκδικώντας  λύσεις στα ζητήματα  της υγείας συνολικά και συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία  (γιατροί , νοσηλευτικό και διοικητικό  προσωπικό )  που κήρυξαν απεργία  οι ομοσπονδίες τους  ΠΟΕΔΗΝ κ ΕΙΝΑΠ για την Τετάρτη  20 ΜΑΪΟΥ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση  .
Β) Να οργανωθεί σύσκεψη με τα σωματεία του νομού  στο κλάδο των κατασκευών  για συντονισμό της  δράσης  διεκδικώντας λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου .
Γ) Συμμετοχή  στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ.   στις 11 ΙΟΥΝΗ  και ώρα 20:00 στην Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ
για οργάνωση της πάλης ενάντια στα νέα (μνημόνια)  τις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες    
Δ)  Να στηρίξει την  απεργία που κήρυξε  το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου  στα τέλη Ιούνη   σε πανελλαδικό συντονισμό  για υπογραφή  Εθνικής Γενικής Σ.Σ.Ε. που να καλύπτει τις  ανάγκες μας  για ανάκτηση   των απωλειών  που είχαμε στην περίοδο της κρίσης .
Καλούμε όλους τους συναδέλφους  να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του σωματείου   γιατί μόνο με τον αγώνα και την οργάνωση της πάλης  μας μπορούμε να διεκδικήσουμε  λύσεις στα προβλήματα μας .
ΤΟ Δ.Σ.