«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο για λαθραίο καπνό

Κατασχέθηκαν 70 κιλά περίπου λαθραίου καπνού


Συνελήφθη, χθες (21-5-2015), το πρωί, στη Νεάπολη Αγρινίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 47 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πιο συγκεκριμένα...
οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο όχημα που οδηγούσε ο 47χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (99) ισοβαρείς συσκευασίες, μισού κιλού η κάθε μία, συνολικού βάρους  (44,5) κιλών λαθραίου καπνού καθώς και άλλες (25) συσκευασίες με χύμα καπνό συνολικού βάρους 25 κιλών.

Ο δράστης είχε διαμοιράσει τον καπνό σε συσκευασίες προκειμένου να είναι εφικτή η άμεση πώληση του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στο Αιτωλικό για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπές


Κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν (13) δενδρύλλια κάνναβης, (44) γραμμάρια κάνναβης

Επίσης κατασχέθηκαν αγροτικά μηχανήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε

 Συνελήφθη, χθες (20-5-2015) το απόγευμα, στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή.

 Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου αξιοποιώντας τα στοιχεία που προέκυψαν κατά το προανακριτικό τους έργο, πραγματοποίησαν χθες (20-5-2015) το απόγευμα έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού σε μονοκατοικία σε περιοχή του Αιτωλικού, οπου διαμένει ο 28χρονος κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν:


  • (13) δενδρύλλια κάνναβης,
  • (44) γραμμάρια κάνναβης,
  • Ένα κυνηγετικό όπλο,
  • (6) αλυσοπρίονα
  • (2) χορτοκοπτικά,
  • (2) αντλίες,
  • (2) κρουστικά τρυπάνια,
  • (2) κυάλια,
  • (1) φυσητήρα φύλλων,
  • (1) ηλεκτρικό τροχό,
  • (1) σέγα,
  • (1) μηχάνημα για τρόχισμα αλυσίδων
  • (1) τηλεόραση,
  • (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 Ο δράστης καλλιεργούσε όλα τα δενδρύλλια σε γλάστρες, τέσσερις από τις οποίες είχε τοποθετήσει περιμετρικά της οικίας του και τις υπόλοιπες εννέα σε ρεματιά πλησίον της οικίας.


Ο 28χρονος είχε επιμελώς κρυμμένες τις γλάστρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που περιβάλλονταν με κλαδιά και καλάμια και επιπλέον είχε τοποθετήσει νάιλον περιμετρικά των φυτών το οποίο ήταν διάτρητο στην κορυφή για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την καλλιέργεια τους.



Στη κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τέσσερις κάρτες sim , σύνεργα χρήσης ναρκωτικών και ένα δελτίο ταυτότητας με στοιχεία 60χρονου ημεδαπού για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια πριν από πέντε έτη.


Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.
***


Συνελήφθη 32χρονος στην Πάτρα  που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή για διακεκριμένες κλοπές

Ο δράστης μαζί με δύο ακόμα συνεργούς  του, αφαιρούσαν δίκυκλα από την Πάτρα, φορτώνοντάς τα σε αυτοκίνητο
κλειστού τύπου (βαν)

Συνελήφθη, χθες (21-5-2015) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός άνδρας, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα από την προανάκριση που είχαν ενεργήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμα συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί είχαν αφαιρέσει τον τελευταίο μήνα, από περιοχές της Πάτρα (10) συνολικά δίκυκλα.

Σημειώνεται ότι, ο 33χρονος ημεδαπός συνεργός του, είχε συλληφθεί στις 15-5-2015 τη στιγμή που μετέφερε με αυτοκίνητο τύπου (βαν) κλεμμένη μοτοσικλέτα. (Σχετικό το από 16-5-2015 Δελτίο Τύπου μας)

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
***

Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα, που αναζητούνταν για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών

Επίσης αναζητούνταν και για τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για φορολογικές παραβάσεις και παραβάσεις του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Συνελήφθη, χθες (21-5-2015) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Νιγηρίας, ηλικίας 47 ετών, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του 29ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για αγοραπωλησία και κατοχή ναρκωτικών.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσαν και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Νόμου περί Πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλες φορολογικές παραβάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης (23) μηνών και καταβολή χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
***
Μία ακόμη στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Ακαρνανία
Ελέχθησαν  (217)  άτομα και συνελήφθησαν (15) δράστες 
Βεβαιώθηκαν ( 52 ) τροχονομικές παραβάσεις 
                                                                      Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης και των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκε προχθές (20-5-2015), το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές της Ακαρνανίας.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικές επιχειρήσεις είχαν τα εξής αποτελέσματα:
Ελέχθησαν:  (217) άτομα και (161) οχήματα.
Προσήχθησαν:  (11) άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν: (15) άτομα, από τα οποία:
·        (5) ημεδαποί για παράβαση διατάξεων υγειονομικού ενδιαφέροντος,
·        (1) ημεδαπή γυναίκα για καταδικαστική απόφαση,
·        (7) αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
·        (2) άτομα για επαιτεία.
Βεβαιώθηκαν:
  • (52) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
***
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πατρών Κλάους στην Πάτρα
Για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη διάβασης πεζών
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης (Διάβαση Πεζών), θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 22-05-2015 έως 15-06-2015 καθημερινά εκτός αργιών, από ώρες 07:30 μέχρι τις 16:00 και στην οδό Πατρών Κλάους από το ύψος της οδού Σάμου έως την οδό Επιχάρους θα πραγματοποιείται μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Το Τμήμα Τροχαίας Πατρών συνιστά στους οδηγούς να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις ρυθμιστικές πινακίδες. 
***


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Πάτρα για εκβίαση και απάτες

Απαιτούσαν από 62χρονο ημεδαπό χρήματα με απειλές κατά της ζωής του

Απέσπασαν από δύο ημεδαπούς το χρηματικό ποσό των (56.150) ευρώ με πρόσχημα το κέρδος από κατάθεση σε τράπεζα του εξωτερικού

Συνελήφθησαν, χθες (20-5-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 48χρονη ημεδαπή και ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση και απάτη κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες  απαιτούσαν το τελευταίο διάστημα, εκβιαστικά από 62χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, με απειλές κατά τις ζωής του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και το παρέδωσαν στον 62χρονο προκειμένου να το παραδώσει στους δύο δράστες, σε προκαθορισμένη συνάντηση που κανόνισε μαζί τους, χθες το βράδυ στην Πάτρα.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού προσήλθαν οι δύο δράστες, ενώ μόλις η 48χρονη παρέλαβε το χρηματικό ποσό από τον 62χρονο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μαζί με τον 57χρονο συνεργό της.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δύο δράστες στις (23-4-2015), στην Πάτρα, κατάφεραν να αποσπάσουν από 40χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (6.150) ευρώ με το πρόσχημα επενδυτικού κέρδους, καταθέτοντάς τα σε λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού.

Επίσης, με το ίδιο πρόσχημα η 48χρονη, κατάφερε να αποσπάσει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στην Πάτρα, από 72χρονο ημεδαπό  το χρηματικό ποσό των (50.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν αύριο (22-5-2015) στον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.
***
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα τις πόλεις της Καρδίτσας και της Καλαμπάκας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε πως «Δεν υπάρχει αποτελεσματική αντεγκληματική πολιτική χωρίς τη συμμετοχή του πολίτη»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα (21/5/2015) την Καρδίτσα και την Καλαμπάκα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και των τοπικών αρχών.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασίλειος Μαστρογιάννης.

Αρχικά, ο κ. Πανούσης επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Γιαννέλος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Καρδίτσας Α/Δ’ κ. Βασίλειος Καραπιπέρης. Εκεί, συναντήθηκε με αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων και συζήτησε θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στην περιοχή. Ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου και ιδιαίτερα στον Αστυνομικό της Γειτονιάς, που θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, στην αξιοποίηση του αρχείου της Αστυνομίας, στη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας και προανήγγειλε την ενίσχυση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές.

Ακολούθως, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Πυροσβεστικός Διοικητής Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Μιχαλάκης  και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Πύραρχος Δημήτριος  Σακελλαρόπουλος και ενημερώθηκε για θέματα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καρδίτσας και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καρδίτσας, κ. Φώτιο Αλεξάκο. Κατά τη συζήτηση, μεταξύ άλλων, εξετάστηκε το ενδεχόμενο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων στην περιοχή.

Αμέσως μετά, ο Αναπληρωτής Υπουργός επισκέφθηκε το αστυνομικό Μουσείο Ερευνών – Μουσειακή Ιδιωτική Συλλογή «ΚΙΒΩΤΟΣ» του Υποστράτηγου (ε.α.) κ. Δημήτριου Καλλιαντζή, καθώς και το Πυροσβεστικό Μουσείο Καρδίτσας, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος των αποστράτων Πυροσβεστικών Υπαλλήλων του Νομού Καρδίτσας Αρχιπύραρχος (ε.α.) κ. Χριστόφορος Κωστούλας.

Επίσκεψη στον τραυματισμένο Αρχιφύλακα, Ιωάννη Αναγνώστου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη και πάλι στα Τρίκαλα και στο Κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ». Εκεί, συναντήθηκε με τον Αρχιφύλακα κ. Ιωάννη Αναγνώστου που υπηρετεί στη ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων και είχε τραυματιστεί τον περασμένο Απρίλιο σε τροχαίο με υπηρεσιακή μηχανή, εν ώρα υπηρεσίας.

Επίσκεψη στην Καλαμπάκα

Ο κ. Πανούσης μετέβη στην Καλαμπάκα. Εκεί, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής, Αστυνόμος Α’ Ραμόπουλος Βασίλειος. Μιλώντας με το αστυνομικό προσωπικό, δήλωσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι η συμφιλίωση της Αστυνομίας με την κοινωνία.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Πρέπει να σπάσουμε ορισμένα στερεότυπα, να καταστήσουμε πιο φιλικό το πρόσωπο της Αστυνομίας. Δεν υπάρχει αποτελεσματική αντεγκληματική πολιτική χωρίς τη συμμετοχή του πολίτη».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχου του σώματος. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε έμφαση στο Γραφείο Αυθαιρεσίας, στην συγκρότηση Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Έλεγχο της Αστυνόμευσης και στην ανάγκη αλλαγών στο πειθαρχικό δίκαιο.

Αμέσως μετά, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής, Επιπυραγός Ευάγγελος Τσιορλίδας και συζήτησαν για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Ακολούθως, μετέβη στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο, κ. Κωνσταντίνο Ράντο, με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.
Το βράδυ, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα Τρίκαλα, για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του.
 ***


Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός στην Εγλυκάδα Πατρών για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (6,2) γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (20-5-2015) το απόγευμα, στην περιοχή Εγλυκάδα, στη Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ένας 42χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων και συνεχών ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί εντόπισαν, τον 42χρονο, χθες το απόγευμα, στην Εγλυκάδα Πατρών, πλησίον του καταυλισμού Ρομά και σε έλεγχο που του πραγματοποίησαν βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν (6,2) γραμμάρια ηρωίνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
***

Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός στην Κάτω Αχαΐα για κλοπή σε υπεραγορά τροφίμων



Ο δράστης αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης (2.455) ευρώ



Συνελήφθη, χθες (20-05-2015) το απόγευμα, στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ένας 17χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.



Ειδικότερα, ο δράστης χθες το πρωί εισήλθε χωρίς να γίνει αντιληπτός στα γραφεία της επιχείρησης και αφού ερεύνησε τους χώρους της, βρήκε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, με τα οποία άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.455) ευρώ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.



Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της μικτής περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, οι οποίοι πραγματοποίησαν επισταμένες αναζητήσεις και κατάφεραν να συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα το δράστη στην Κάτω Αχαΐα.



Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (2.010) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο της επιχείρησης.



Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, λόγω ανηλικότητας.
***