«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε για μία ακόμη χρονιά η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου της Καψοράχης στην Αθήνα

Στις 29 Ιανουαρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καψοράχης Μακρυνείας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση, στο κέντρο Πέραν, ένα κέντρο το οποίο κρατάει ζωντανές τις μνήμες όσων έζησαν ή επισκέφθηκαν την Πόλη.
Οι Καψοραχίτες και οι φίλοι της Καψοράχης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου και πέρασαν ένα Κυριακάτικο μεσημέρι χορεύοντας μέχρι αργά το απόγευμα....

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Καζαντζής, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης παράταξης Αιγάλεω Νέα Εποχή Λάμπρος Σκλαβούνος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καψοράχης Χρήστος Βδουκάκης, Πρόεδροι συλλόγων της περιοχής και πολλοί συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Κουμπουλής, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
Τόνισε "ότι μέσα από τις εκδηλώσεις μας τόσο στην Αθήνα όσο και στην Καψοράχη καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια  επικοινωνίας μεταξύ των συγχωριανών μας. Η μικρή κοινωνία του χωρίου μας αν και είναι σκορπισμένη εν τούτοις έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς.   Το Χωριό μας και τον σύλλογο μας. Αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη ώστε να κρατήσουμε τον σύλλογό μας ζωντανό… Αυτό προσπαθούσαμε αυτό προσπαθούμε και γι’ αυτό θα αγωνιζόμαστε."

Πολιτιστικός Σύλλογος Καψοράχης Μακρυνείας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»