«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

«Πως βρεθήκαμε εδώ!»

Πως βρεθήκαμε εδώ!

Υπό την αιγίδα του Δημοτικού Περιφερειακού θεάτρου Αγρινίου, ο Σπύρος Νικολάου, το μουσικό σχήμα «Ανδρομέδα» και ο Λευτέρης Τηλιγάδας, παρουσιάζουν ζωντανά τον κύκλο τραγουδιών «Πως βρεθήκαμε εδώ!», που δισκογραφήθηκε και κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες.
Η παρουσίαση των τραγουδιών θα πραγματοποιηθεί...
την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:00 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Ο κύκλος τραγουδιών «Πως βρεθήκαμε εδώ!»  είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Νικολάου στην ελληνική μουσική σκηνή και περιλαμβάνει 13 έντεχνα λαϊκά τραγούδια που καταγράφουν μέσα από έναν προσωπικό και ευανάγνωστο κώδικα την εμπειρία, της αναζητήσεις και τα συναισθήματα μιας μουσικής διαδρομής εικοσιτεσσέρων χρόνων του συνθέτη και ερμηνευτή, καθώς επίσης και των μουσικών που συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια μαζί του στη μουσική σκηνή της πόλης του Αγρινίου, «Ανδρομέδα».
Η μουσική όλων των τραγουδιών είναι του Σπύρου Νικολάου πάνω σε ποίηση και στίχους του Ομάρ Καγιάμ, του Λευτέρη Τηλιγάδα, του Κώστα Χατζόπουλου  και του ίδιου του συνθέτη.
Το μουσικό σχήμα  αποτελούν οι μουσικοί:
Τραγούδι: Σπύρος Νικολάου
Διονύσης Ρηγάλος: Μπουζούκι, Τζουρά, Μπαγλαμά
Κωστής Πατσιαλός: Πλήκτρα, Ακορτεόν
Τάκης Φωλιάς: Κιθάρες
Βασίλης Σκουμάτζος: Κρουστά
 και ο Γιώργος Αθανασόπουλος   στην κρητική λύρα.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Κωστής Πατσιαλός σε συνεργασία με όλους τους μουσικούς του σχήματος.
Ηχοληψία Μίξη: Νίκος Καλαμπαλίκης