«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Τ.Ε ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με την προσαγωγή στην ασφάλεια Αγρινίου 10 αγωνιστών αντιφασιστών που κυκλοφορούσαν στην πόλη απάντησαν οι δυνάμεις καταστολής της ΟΠΚΕ στην επίσκεψη του στελέχους της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής μας.
Την  Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της αντιφασιστικής πρωτοβουλίας στην κεντρική πλατεία ενάντια στην επίσκεψη και αυτό τους ενόχλησε. Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής έχουν ξεθαρρέψει μετά την αποφυλάκιση τους από τις φυλακές Κορυδαλλού, που κρατούνταν για εγκληματικές ενέργειες, την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το σακάτεμα μεταναστών και αριστερών αγωνιστών...

Ο φασισμός είναι το όπλο του συστήματος απέναντι σε όσους αντιστέκονται , στην βαρβαρότητα των μνημονίων, τη φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση. Στόχος τους να δημιουργήσουν εμφύλιο στον αγωνιζόμενο λαό. Το μακρύ χέρι του συστήματος, απόγονοι των ταγματασφαλιτών και δοσίλογων της κατοχής. Γνωστή η επιρροή τους στα σώματα ασφαλείας και τους μηχανισμούς καταστολής του αστικού κράτους ενάντια στον εχθρό λαό.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μετά την ψήφιση και εφαρμογή του 3ου μνημονίου βρίσκεται κοντά στην υπογραφή της αξιολόγησης των 3,5δις και άνω, που θα φέρουν καινούργια μέτρα για τον λαό, εντείνει την καταστολή και την τρομοκρατία για να κρατηθεί όσο πιο πολύ μπορεί στην εξουσία, μιας και βλέπει την δυσαρέσκεια να μεγαλώνει και τα ψωμιά της να λιγοστεύουν.
Οι 10 αγωνιστές την στιγμή της σύλληψης τους , σε ερώτηση τους προς τους αστυνομικούς γιατί συλλαμβάνονται, πήραν σαν απάντηση «πάμε στο τμήμα να δούμε αν είστε αναρχικοί». Στο τμήμα τους έγινε σωματικός έλεγχος χωρίς να υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία και το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που έχει αφήσει ελεύθερους τους φασίστες να αλωνίζουν και τη στάση  των σωμάτων ασφαλείας και δυναμώνουμε τον αντιφασιστικό αγώνα.
                                                 Τ.Ε ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ