«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας 41χρονος ημεδαπός, διότι....
οδηγούσε Δημόσιας Χρήσεως Επιβατηγό (ταξί ), ιδιοκτησίας του και μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής  τέσσερα άτομα από το Νομό Αττικής στο Νομό Πρέβεζας, υποκλέπτοντας το μεταφορικό έργο που έχει ανατεθεί σε άλλο φορέα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, προχθές το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (9) μηνών, για σωματική βλάβη από αμέλεια.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
    
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε  ηρωίνη συνολικού βάρους (1.1) γραμμαρίου.


Σύλληψη δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
    
Συνελήφθησαν, σήμερα νωρίς τα ξημερώματα, στην Νέα εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Αρετής από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 45ετών και ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε  σε όχημα ιδιοκτησίας του 50χρονου,  διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (9,1) γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. 


***
Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στον Πύργο για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης 

Εκριζώθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκαν (14) γραμμάρια της ίδιας ουσίας 

Συνελήφθη, χθες (19-11-2016)  το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,  42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  Πύργου, πραγματοποίησαν  έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 42χρονου, όπου βρήκαν μια υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, που αποτελούνταν από   τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης.

Ο δράστης είχε εγκαταστήσει σε δωμάτιο της οικίας του κατάλληλο εξοπλισμό, που αποτελούνταν από ηλεκτρικό λαμπτήρα, μεταλλικό ανακλαστήρα και μετασχηματιστή, ώστε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου κατέσχεσαν τον προαναφερόμενο εξοπλισμό, καθώς και ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (14) γραμμαρίων.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (21-11-2016 έως 27-11-2016),  θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 21-11-2016 και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Παναγούλα – Βάρνακα – Κανδήλα – Μύτικας – Πάλαιρος – Παλιάμπελα – Δρυμός.
•    Την Τρίτη 22-11-2016     και κατά τις ώρες 17:00 έως 23:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς – Παμφίο - Σιταράλωνα - Κάτω Μυρτιά.
•     Την Τετάρτη 23-11-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Αρχοντοχώρι – Αετός -  Κομποτή – Τρύφος – Κονοπίνα – Παπαδάτες  - Φυτείες.
•    Την Πέμπτη 24-11-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ανοιξιάτικο – Πτελιά  - Λουτρό – Αμπελάκι – Αριάδα – Βαρετάδα -  Κεχρινιάς. 
•    Την Παρασκευή 25-11-2016 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Αμπέλια - Άγιος Βλάσιος - Χούνη.
•    Το Σάββατο 26-11-2016 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αυλάκι - Βρουβιανά - Περδικάκι - Μαλεσιάδα - Χαλκιόπουλο.