«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή   
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Κουβαρά Αιτωλοακαρνανίας, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, δύο 29χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Μπαμπίνη, είχαν εισέλθει από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 32χρονου ημεδαπού, όπου είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος  χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαίρεσε το πορτοφόλι 44χρονης ημεδαπής, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ και προσωπικά της έγγραφα....


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
  
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι  από 12-11-2016 έως 13-11-2016 στο Αίγιο παραβίασαν κεντρική είσοδο οικίας ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και  αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας είκοσι πέντε (25.000) χιλιάδων ευρώ. Οι  δράστες αναζητούνται.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

  
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το πρωί στην Πάτρα, παραβίασαν πόρτα κουζίνας, οικίας ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν  κοσμήματα  συνολικής αξίας (15.000) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.

***

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του δεύτερου δράστη για την κλοπή κοσμημάτων από οικία στα Λεχαινά Ηλείας



Πρόκειται για ένα 21χρονο υπήκοο Αλβανίας



Ταυτοποίηθηκαν, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, τα στοιχεία και του δεύτερου δράστη της κλοπής κοσμημάτων από οικία στα Λεχαινά.



Ειδικότερα, από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε πως ο 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, είχε διαπράξει την κλοπή από κοινού με ένα 21χρονο ομοεθνή του, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.



Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες, είχαν διαρρήξει μπαλκονόπορτα οικίας 53χρονης ημεδαπής και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό της κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. (ΣΧΕΤ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-10-2016: Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων από οικία στα Λεχαινά Ηλείας)



Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.