«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών  για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες σε χωριό του Δήμου Ζαχάρως Ηλείας, παραβίασαν παράθυρο οικίας 79χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της  το χρηματικό ποσό των  (23.000) ευρώ.

***
Εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές σε οικίες στον Πύργο

Δράστιδες είναι τρεις ημεδαπές τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οκτώ κλοπές σε οικίες, που έλαβαν χώρα τους τέσσερις τελευταίους μήνες, στον Πύργο.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, σε βάρος τριών ημεδαπών γυναικών και πιο συγκεκριμένα....
δυο 20χρονων  και μιας 18χρονης, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστιδες, ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει, τους τελευταίους δύο μήνες, στον Πύργο, οκτώ κλοπές σε οικίες.
Σημειώνεται ως προς τη μεθοδολογία τους, ότι οι δράστιδες παραβίαζαν τα παράθυρα και τις πόρτες των κατοικιών με αιχμηρό αντικείμενο, κυρίως πρωινες και μεσημεριανές ώρες, που απουσίαζαν οι ένοικοι και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις (12.000) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δράστιδων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.