«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ του κ. Γερογιάννη Γιάννη


Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10/ 2016  έγινε  παρουσίαση  της Ποιητικής Συλλογής ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ του κ. Γερογιάννη Γιάννη ,στην Ελληνική Εταιρία Λογοτεχνών. Η συλλογή είναι βραβευμένη με 4 ποιητικά  βραβεία ,από τα οποία, τα δύο  είναι...
παγκόσμιοι διαγωνισμοί (Αμφικτυονίας Ελληνισμού- Ουνεσκο ) .Eνα μεγάλο μέρος μελοποιημένο και τραγουδισμένο απ την γνωστή ερμηνεύτρια,   Δάφνη Πανουργιά και παιδικές φωνές με ξεχωριστή όμως απόδοση και ερμηνεία.
***


«Με παλιές φόρμες και φθαρμένα υλικά ανακυκλώνεται σκέψη αρχέγονη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τραγούδι στην εποχή του πανικού ,μάταιο κι ανώφελο δεν είναι. Γιατί οι άνθρωποι όσο ζουν θα τραγουδούν και θα ονειρεύονται. Τα καρποφόρα θα δίνουν καρπούς και τα λουλούδια χρώμα στη ζωή μας. Η ποίηση είναι ένα λουλούδι με ξεχωριστό χρώμα. Το άρωμα δεν είναι πάντα δυνατό έχει όμως κάθε φορά τη δική του χάρη ..»
Ευχαριστώντας τους φίλους που με τίμησαν,  αποστέλλω μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα της  Παρουσίασης ,την οποία προλόγισε ο  Κ Καρούσος  (πρόεδρος ΕΕΛ)  Χαιρέτησε ο κ. Τσελεπής Μπάμπης πρόεδρος ΞΕΛΟΤ και παρουσίασε η κ. Γιανοπούλου Ρέα θεατρικός συγγραφέας, η κ.  Συκά -Κοντόζογλου  Ελένη (μέλος ΔΣ  Ε.Ε.Λ) κι ο κ Ιωάννης Δημητρούκας  Δρ Ιστορίας.