«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι...
με τη χρήση μαχαιριού αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματικές βλάβες σε βάρος 37χρονης ημεδαπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συλλήψεις δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, σε  ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (18-11-2016), στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 35 και 41 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι, ο πρώτος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και ο δεύτερος ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ένας 33χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι, χθες, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, αφού παραβίασαν πόρτα οικίας ημεδαπού, στη Σαλμώνη Ηλείας, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν ένα τάμπλετ, το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας δέκα χιλιάδων ευρώ. Δράστες αναζητούνται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς   
Χθες το βράδυ στην Αμαλιάδα, βρέθηκαν από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας, μέσα σε χάρτινο κουτί πέντε κουτάβια ηλικίας λίγων ημερών, τα οποία είχε εγκαταλείψει αβοήθητα άγνωστος δράστης. Τα κουτάβια μεταφέρθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, μέχρι την παράδοσή τους στο Δήμο Ήλιδας για την περαιτέρω φροντίδα  και περίθαλψή τους.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες στην Ηλεία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και των  Αστυνομικών Τμημάτων Βάρδας και Γαστούνης, τρείς υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας , 36,28 και 27 ετών, καθώς και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

***
Συνελήφθη αλλοδαπός στην Βουπρασία Ηλείας για παράνομη κατακράτηση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ομοεθνή του

Πρόκειται για 44χρονο υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος μαζί με τέσσερις ακόμη αλλοδαπούς συνεργούς του, κατακρατούσαν μέσα σε παράπηγμα έναν 36χρονο ομοεθνή τους, στον οποίο προκάλεσαν σωματικές βλάβες

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Βουπρασία Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται ακόμη τέσσερις αλλοδαποί, συνεργοί του 44χρονου, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ειδικότερα, ο 36χρονος Πακιστανός, στις 15-11-2016 είχε μεταβεί στην Κώμη Βουπρασίας, και συναντήθηκε με τον 44χρονο προκειμένου να διευθετήσει θέμα οικονομικής φύσεως.

Στη συνέχεια, ο δράστης με την βοήθεια των υπόλοιπων συνεργών του,  κατακράτησε παράνομα και επί τρείς ημέρες,(μέχρι 18-11-2016 το πρωί) τον 36χρονο μέσα σε παράπηγμα, προκαλώντας του ταυτόχρονα σωματικές βλάβες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ Ο 36χρονος μετέβη στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας για ιατροδικαστική εξέταση.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του 44χρονου.