«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων για κατοχή ηρωίνης

Κατασχέθηκαν περισσότερα από τριάντα γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθησαν, χθες (25-11-2016) το μεσημέρι επί της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 41χρονος και μια 38χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα...
στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και αφού πραγματοποίησαν έρευνα, βρήκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους (32) γραμμαρίων, τις οποίες και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 24χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα με μίγμα καπνού και κάνναβης.


Σύλληψη  αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 23χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, ο οποίος διέθετε προς πώληση (71) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, οι οποίοι χθες το βράδυ επιτέθηκαν, κάνοντας χρήση αιχμηρού αντικειμένου και τραυμάτισαν τρεις άνδρες, υπηκόους Αφγανιστάν, ηλικίας 29,27 και 25 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Οι δράστες αναζητούνται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία    
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι στον Πύργο, επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και φορώντας κράνη, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αρχικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου, το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για  κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
   
Συνελήφθη, στις (24-11-2016) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Μεσολογγίου ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8,5) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και (1.174) γραμμάρια λαθραίου καπνού.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για ληστεία
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, στο Αγρίνιο επιτέθηκε ασκώντας σωματική βία σε δύο ημεδαπές ηλικίας 25 και 18 ετών και αφαίρεσε από την κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.