«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
    
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία,  η οποία περιείχε...
ηρωίνη σε μορφή βράχου, τριών τεμαχίων, συνολικού βάρους (6,3) γραμμαρίων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή
    
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου  δράστη, ο οποίος την 17-11-2016 το πρωί, στην Πάτρα, παραβίασε κεντρική πόρτα διαμερίσματος 68χρονης ημεδαπής, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας (17.990) ευρώ. Ο δράστης αναζητείται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
   
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στην Πάτρα παραβίασαν κεντρική πόρτα οικίας 43χρονου ημεδαπού εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των εκατόν εξήντα (160) ευρώ και διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Γαστούνη Ηλείας, από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια (1) σύριγγα που περιείχε διάλυμα ηρωίνης (2,5) γραμμαρίων.