«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πικετοφορία - διαδήλωση του ΠΑΜΕ σήμερα στο Αγρίνιο ενάντια στο σχέδιο της συγκυβέρνησης για το τρίτο μνημόνιο

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ  καλεί την εργατική τάξη  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  της περιοχής  να πάρουν μέρος στην πικετοφορία  - διαδήλωση  σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10 Ιούλη  και ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία  Αγρινίου  για  να απαντήσουμε μαχητικά αγωνιστικά στις ενέργειες της συγκυβέρνησης  που , με τη μορφή  του κατεπείγοντος,  φέρνει στη Βουλή των Ελλήνων πρόταση , δηλαδή το σχέδιο για το τρίτο μνημόνιο, με στόχο...
να εγκριθεί ως βάση για τελική συμφωνία.
Δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, καμιά επανάπαυση , να μη δώσουμε βάση στα τερτίπια της συγκυβέρνησης  προκειμένου να κερδίσει χρόνο , να αποπροσανατολίσει , να αποσπάσει  την εργατική  λαϊκή συναίνεση και ανοχή.
Οργανώνουμε τη δράση μας στους χώρους δουλειάς, στον τόπο κατοικίας , στους κλάδους, παντού ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Ø     Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Ø     Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα.
Ø     Διεκδικούμε τον πλούτο που παράγουμε  για την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας.
ΟΛΟΙ στη μάχη
Γιατί χωρίς εσένα γρανάζι δε γερνά
Εργάτη μπορείς χωρίς τ’ αφεντικά.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
***



ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 13 ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ. : 26410 22325  FAX : 26410 46515

Αγρίνιο 10/7/2015


Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Το Ε.Κ.Α καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής στην πικετοφορία  - διαδήλωση σήμερα Παρασκευή 10 Ιούνη ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία  για να  εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης  για υπογραφή συμφωνίας  ( 3ου μνημονίου) με τους εταίρους θεσμούς ( τρόικα) .
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , ανέργους , συνταξιούχους , νέους – νέες  να οργανώσουμε την απάντησή μας  μέσα από τα ταξικά σωματεία μας,  ενισχύοντας την κοινωνική συμμαχία  με τ’ άλλα  λαϊκά στρώματα.
Να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο. Καμιά αποδοχή της βάρβαρης αντιλαϊκής  αντεργατικής πολιτικής  που εφαρμόζουν από  κοινού  συγκυβέρνηση – ΕΚΤ-  ΔΝΤ-ΟΟΣΑ .
Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε μνημόνια και βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Το Δ.Σ.