«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ακυρώνεται το ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ανακοίνωση

Η  ομάδα γυναικών της ΟΓΕ Αγρινίου πως η προγραμματισμένη παράσταση κουκλοθεάτρου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
Σας καλεί όλες και όλους στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ
 Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου
Να μη χαθεί ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα. Τώρα, χωρίς καμιά αναμονή, πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή δράση, μέσα στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα νοσοκομεία, στις υπηρεσίες, στις γειτονιές, μέσα από τα συνδικάτα, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές...
Η συμφωνία οδηγεί σε νέα μεγάλη μείωση του λαϊκού εισοδήματος και τσάκισμα των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων.
Καλούμε κάθε γυναίκα εργαζόμενη, κάθε γυναίκα λαϊκής οικογένειας σε αγωνιστική ετοιμότητα για την προστασία των δικαιωμάτων μας, να οργανωθεί και να παλέψει μέσα από το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, τους Συλλόγους και τις Ομάδες της ΟΓΕ. Φτάνει πια! Οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας αρνούμαστε να αιμορραγούμε.
ΟΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
***
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε.

(Ομοσπονδία Γυνακών Ελλάδας)
(Ομάδα Γυναικών Αγρινίου)
Η Ερασιτεχνική Ομάδα Κουκλοθεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου θα παρουσιάσει στους μικρούς και μεγάλους φίλους του το έργο:
"Ο μικρός Ορέστης έχει ορέξεις και πόνο στην κοιλιά"
από το ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Χριστοδούλου
Τετάρτη 15 Ιούλη 2015
9:15μμ  στο στέκι πολιτισμού του Ε.Κ.Α.
(Εργατικού Κέντρου Αγρινίου)

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης καλούμε σε προαιρετική συλλογή τροφίμων
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μια ιστορία με πολύ χιούμορ κι...
ένα καλό μάθημα σωστής διατροφής
Όταν ο μικρός και λαίμαργος Ορέστης έφαγε και τη χαλασμένη φέτα τουψυγείου, τον έπιασε πόνος στη κοιλιά και δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι αναζητούσαν τον υπεύθυνο αυτού του στομαχόπονου και στο ψυγείο ξεκίνησε η δίκη του αιώνα, για να βρεθεί ο ένοχος! Ποιος όμως έφταιγε τελικά; Η φέτα που χάλασε; O Ορέστης που την έφαγε, ή η μητέρα του που την αγόρασε; Μέσα από αυτή τη διασκεδαστική ιστορία στομαχικής διαταραχής, γονείς και παιδιά παίρνουν ένα καλό μάθημα σωστής διατροφής από τα ίδια τα τρόφιμα.